""
""

San se ostvario! Rambo Petković zaigrao za Brazil i dao gol Argentini! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.11.14. | 13:58

Srbin obukao dres reprezentacije Brazila u duelu veterana i dobio frenetične ovacije publike u Natalu

Milioni Brazilaca su imali san da jednoga dana vide Dejana Ramba Petkovića u dresu svoje reprezentacije. Čovek kojeg u Brazilu smatraju fudbalskim božanstvom nikada nije zaigrao za Selesao jer je ranije nosio dres Jugoslavije. I u poznim igračkim godinama je bio idol Brazilaca, koji nisu mogli čudom da se načude da Petković nema mesta u reprezentaciji svoje domovine. Reprezentativnu karijeru je okončao 1999. godine, a kopačke o klin je okačio 12 godina kasnije.

Izabrane vesti

Ipak, sinoć je konačno obukao brazilski dres i ostvario želju mnogih fudbalskih zaljubljenika u ovoj zenmlji!

U revijalnom meču veterana Argentine i Brazila, naš Rambo iz Majdanpeka je zaigrao za Selesao. Obukao je čuveni žuti dres sa brojem deset!

Meč brazilskih i argentinskih majstora je odigran sinoć u Natalu pred više od 10.000 gledaoca. I bez ikakve dileme, Rambo Petković je bio prva zvezda meča! Svaki njegov kontakt sa loptom, publika je pratila frenetičnim skandiranjima i ovacijama. Čak je uspeo i da se upiše u listu strelaca, pošto je iznudio penal i potom sa bele tačke zatresao mrežu Argentinaca u meču koji je završen 3:3.

Idol Flamengovih navijača je posle meča rekao:
„Veoma sam srećan jer je ogromna čast obući dres Brazila. Pogotovo ako ste stranac. Malo sam se ugojio u poslednje vreme, ali mislim da nije izgledalo loše. Sa desetkom na leđima su uvek prijatno osećam.“

(FOTO: Print screen globoesporte.globo.com)


tagovi

BrazilDejan Rambo PetkovićJužna Amerikameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara