""
""

Sanderlend blindirao svog Letećeg Holanđanina

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.16. | 16:59

Patrik van Anholt produžio ugovor sa Crnim mačkama so leta 2020. godine

Patrik van Anholt je danas zvanično produžio ugovor sa Sanderlendom pa će u klubu sa severa Engleske ostati sve do leta 2020. godine. Aktuelni ugovor sjajnog Honađanina isticao je u junu 2018, ali se u međuvremnu dogovorio sa upravom oko produženja vernosti za još dve sezone.

Izabrane vesti

Van Anholt je na Stadion svetlosti stigao iz Čelsija u leto 2014. godine, a od tada je izrastao u jednog od nosilaca igre Crvnih mačaka, za koje je postigao pet golova na 69 utakmica. 

U minuloj sezoni, u kojoj se Sanderlend borio za opstanak, Holanđanin je bio jedan od najboljih fudbalera ovog tima, a produžetak ugovora je odgovor menadžera Sema Olerdajsa svim klubovima koji bi želeli da ga odvedu ovog leta.
“Patrik je igrao izvanredno prošle sezone. Doprineo je opstanku kluba ne samo dobrom igrom u defanzivi već i u napadu. Postigao je nekoliko značajnih golova i fantastično je kada uspete da obezbedite usluge takvog igrača na duži period”, istakao je Olerdajs.

Patrik van Anholt je inače proizvod omladinske škole PSV Ajndhovena, ali je prešao u Čelsi pre nego što je dobio šansu da debituje u prvom timu Filipsovaca.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

TransferiSem OlerdajsSanderlendPremijer ligaPatrik van Anholtnovi ugovorletnji prelazni rok 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara