""
""

KRAJ: Partizan - Rad 3:0 (VIDEO)

Vreme čitanja: 5min | sre. 15.11.17. | 19:16

Pratite tekstualni prenos poslednje utakmice osmine finala Kupa Srbije

KUP SRBIJE, OSMINA FINALA

Izabrane vesti

PARTIZAN - RAD 3:0 (3:0)
/Tošić 61, 68, Janković 80/
(UŽIVO KLAĐENJE)

Beograd
Stadion Partizana
Gledalaca: oko 1.000
Sudija: Petar Piper

PARTIZAN: Jovičić - N. R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Antonov - Everton, Radin - Tošić, Đuričković (Od 46. Ilić), Solomon (Od 46. Tavamba) - Ožegović (Od 72. Janković). Rezerve: Kljajić, Bošnjak, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Ilić, Janković, Tavamba. Trener: Miroslav Đukić.

RAD: Dejanović - Vico, Tanasijević (Od 71. Riznić), Zonjić, Volkov - Šipčić, Lukić - Mijailović, Marinković (Od 73. Ljubinković), Mladenović - Guzina. Rezerve: Marković, Ljubinković, Milošev, Ajković, Parađina, Riznić, Grbović.Trener: Slađan Nikolić.


- KRAJ UTAKMICE

85. minut - Polako, ali sigurno i jedni i drugi žele spuštaju ritam. Kao da jedva čekaju da se ova utakmice završi.

80. minut - GOOOL! Partizan vodi sa 3:0! Majstorija Marka Jankovića koji je lobovao golmana Rada, a prethodno je dobro izbegao ofsajd zamku. Više nema nikakve dileme oko konačnog ishoda.

75. minut - Ponovo se vidi koliko Partizanu znači Saša Ilić. Maltene svaka napadačka akcija ide preko njega, a svaki potez odiše znanjem.

73. minut - Partizan nastavlja da napada i posle drugog postignutog gola. Veoma je aktivan Janković koji je pre nekoliko minuta zamenio Ožegovića.

68. minut - GOOOL! 2:0 za Partizan i opet je strelac Tošić. Pogrešila je ekipa Rada na sredini terena, lopte se domogao Ožegović i uposlio Tošića na desnoj strani, a ovaj proturio loptu ispod golmana. 

66. minut - Pokušava Rad u ovim trenucima da se oslobi pritiska Partizana i eventualno ugrozi gol Marka Jovičića. Ne polazi im to za rukom za sada.  

61. minut - GOOOL! 1:0 za Partizan, Antonov je centrirao, zakačio je Tavamba, loptu je izbacio Volkov, a Tošić je natrčao i preciznim udarcem zatresao mrežu.

60. minut - Novi napad Partizana, ali se spetljao Saša Ilić, a potom je probao i Tošić, a na kraju od svega ofsajd i lopta za gostujuću ekipu.

58. minut - Sve češće pritiska Partizan, sada je probao Radin sa nekih 18 metara, ali je lopta otišla visoko iznad gola. 

55. minut - ŠANSA! Ponovo je Ožegović mogao da dovede Partizan u vođstvo. Ovaj put ga je proigrao Tavamba, međutim, siguran je golman Dejanović

54. minut - Vratio se Partizanov Brazilac na teren, očigledno nije ništa ozbiljno.

52. minut - Ostao je Everton sada da leži na travi. Požalio se na bol u levoj nozi. To bi bio veliki problem za crno-bele. 

51. minut - Još malo uzbuđenja pred golom Rada. Doduše, ne kao pre dva minuta. Još jednom probao Ožegović, ali slab udarac pravo u golmana.

49. minut - ŠANSA! Tošić je pasom spojio Ožegovića sa golom, ovaj je izašao sam ispred Radovog čuvara mreže, ali je šutirao tik pored stative.

- Dve promene je napravio Miroslav Đukić na startu drugog poluvremena. Saša Ilić je zamenio Đuričkovića, dok je umesto Solomona ušao Leandre Tavamba.

- POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Partizan - Rad 0:0. Slab fudbal u Humskoj. Malo kvaliteta, malo i prilika. Gosti su imali najbolju preko Nebojše Marinkovića (stativa), dok su crno-beli otipli na pauzu bez udarca u ovkir gola, iako je dvaput pretio Đuričković, a jednom Ožegović.

45. minut: Centaršut Miletića s desne strane, iz prve reaguje Ožegović, ali je i on neprecizan.

43. minut: Polukontra Rada, ubacivanje Volkova sa leve strane, ponovo interveniše Mitrović.

41. minut: Još jednom Đuričković, levicom, ali opet iznad prečke, posle udarca sa 22,23 metra...

Tim Slađana Nikolića je u najmanju ruku ravnopravan crno-belima.

36. minut: Everton je oduzeo jednu loptu, pa ju je njemu ukrao Bogdan Mladenović, pritom "izuo" Brazilca, povukao napad gostiju, odapeo sa 25 metara, ali njegov šut je izblokirao jedan od defanzivaca crno-belih, pa će Rad imati samo korner.

31. minut: ŠANSA! Lepu priliku imao je Partizan. Tošić je pokrenuo akciju prebacivanjem na levi bok, odakle je Nemanja Antonov vratio loptu Petru Đuričkoviću, ali ovaj levicom tuče iznad prečke. Najbolja šansa za crno-bele.

27. minut: Period malo otresitije igre Građevinara. Sevnula je kontra, Nenad Lukić je ubacio na peterac, ali je opasnost pred Jovičićem otklonio Milan Mitrović.

24. minut: STATIVA! Kakva šansa za Rad. Posle ubacivanja sa desne strane, loptu je u kaznenom prostoru Partizana sačekao Nebojša Marinković, putirao iz prve, ali je njegov udarac zaustavio okvir gola.

23. minut: Jedan od retkih ulazaka Partizanovih fudbalera u kazneni prostor Rada, na kraju Solomonu beži lopta, pa će je u igru vratiti golman Dejanović.

15. minut: Prva šansa na meču. Imao ju je Šipčić, nadskočio je Solomona u petercu crno-belih, ali je udarac glavom završio iznad prečke.

ž15. minut: Prošla je trećina prvog poluvremena i osnovni utisak je da Partizan još nije "ušao" u pas. Nema protoka lopte na kojem insistira Đukić, za šta je zaslužna i odbrana Rada, pošto se organizovano brani.

U Humskoj pada kiša što otežava posao fudbalerima oba tima...

6. minut: Prema očekivanjima, crno-beli imaju posed i diktiraju ritam, ali još nema šansi... Rad defanzivan, kao što se pretpostavljalo.

1. minut: Početna infiormacija je da u Humskoj ima jedva oko 1.000 posetilaca. 

POČELA JE UTAKMICA!

-----------------------------------------------------------------------

Čeka se još jedan. Poslednjeg putnika u četvrtfinale Kupa Srbije dobićemo posle sudara Partizana i Rada, zakazanog za 18.30 na stadionu u Humskoj 1.

Od ranije su se u ovu fazu masovnijeg takmičenja priključili Vojvodina, Čukarički, lučanska Mladost, Javor i Napredak, danas im se priključila Mačva slavljem u Subotici, pa Crvena zvezda tako što je savladala Borac u Čačku, pa je ostalo još samo da crno-beli i Građevinari odluče ko ide dalje.

MOZZART kvote --->>> Partizan - Rad 1 (1,20), X (6,25), 2 (11,00)

Ovi timovi sastali su se 24. septembra na Banjici i tad je tim Miroslava Đukića slavio 4:2. U međuvremen je odigrao deset takmičarskih utakmica, slavio na šest, odigraop nerešeno sa Čukaričkim u prvenstvu i Skenderbegom u Ligi Evrope, a jedini poraz pretrpeo od kijevskog Dinama u istom takmičenju.

S druge strane, Rad je u međuvremenu smenio Gordana Petrića, šefovsku palicu preuzeo je Slađan Nikolić, da bi u prve tri utakmice pretrpeo poraze od Voždovca i Vojvodine (po 0:3), ali je slavio protiv Napretka (1:0).


tagovi

Kup SrbijeFK PartizanRadSrbijaSuperligauživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara