""
""

Seniori drhte, ali bi omladinci Crvene zvezde mogli u Ligu šampiona!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.15. | 12:48

Juniori kluba iz Ljutice Bogdana neće snositi posledice ukoliko Crvena zvezda ponovo bude kažnjena izbacivanjem sa međunarodne scene

Nedavni večiti derbi u omladinskoj konkurenciji izazvao je veliku pažnju fudbalske javnosti. Ne samo zbog činjenice da su na terenu stadiona Rajko Mitić defilovali talenti poput Grujića, Jovića, Lukića i Stevanovića, već i podatka koji je šampionskoj trci u omladinskoj konkurenciji dao posebnu draž. Naime, prvak Srbije u ovoj konkurenciji naredne sezone predstavljaće našu zemlju u omladinskoj Ligi šampiona.

Partizan, Vojvodina i Rad su posle polovine trke veliki favoriti, ali šanse  da napravi preokret ima Crvena zvezda (šest bodova manje prim.aut). Prethodnih dana mnogo se spekulisalo na temu šta bi se desilo sa juniorima crveno – belih ukoliko bi najtrofejniji srpski klub bio suočen sa kaznom, kao prošle godine, kada zbog nagomilanih dugova prema bivšim igračima i trenerima nije dobio licencu. Uprava i navijači Crvene zvezde i dalje drhte zbog neizvesnosti, ali omladinci Crvene zvezde mogu da budu bezbrižni. Naravno, pod uslovom da u furioznom stilu odigraju nastavak sezone i prestignu direktne konkurente.
„Sistem licenciranja važi samo za klubove Superlige. Srbija je ove sezone imala predstavnike u ženskoj i futsal Ligi šampiona. To su bili Spartak i Ekonomac. Ne mogu da predviđam šta će biti sa Zvezdinom licencom, međutim omladinci su izuzeti iz tog problema. Ako budu šampioni igraće na međunarodnoj sceni“, kaže za MOZZART Sport generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Izabrane vesti

(Foto Star Sport)


tagovi

Zoran LakovićSuperligaSrbijaMiladin StevanovićLuka JovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara