""
""

Vest Brom hoće štopere Mančester Junajteda

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.17. | 18:59

Kris Smoling i Fil Džons su velika želja menadžera Vrećica Tonija Pjulisa

Toni Pjulis ima velike ambicije ovoga leta. Iskusni stručnjak na klupi Vest Bromvič Albiona želi da osetno pojača defanzivu i to dvojicom štopera iz Mančester Junajteda. 

Izabrane vesti

U pitanju su engleski reprezentativci Kris Smoling i Fil Džons koji bi tako nastavili uspešnu nisku dovođenja fudbalera Mančester Junajteda na Hautorns, koju su pre nekoliko sezona pokrenuli Daren Flečer i Džoni Evans, iako su u međuvremenu otišli u Stouk, odnosno Lester. 

Kako je tokom proleća i Šveđanin Olson otišao u domovinu, a Irac Mekoli puni 38. u decembru, jasno je da je Vest Bromu itekako potrebna sveža krv u odbrani. Baš tu bi se idealno uklopili Kris Smoling (27) i Fil Džons (25), koji imaju još po dve sezone ugovora sa Junajtedom. 

Problem je što su posle dolaska štopera Viktora Lindelefa iz Benfike njihove pozicije na Old Trafordu ugrožene, pa bi i Smoling i Džons morali na klupu, iza Baija i talentovanog Šveđanina. Čak je i menadžer Crvenih đavola Žoze Murinjo javno kritikovao obojicu tokom prošle sezone, pa je jasno da su engleski reprezentativci u nemilosti kod Posebnog.

Pjulis je, s druge strane, veliki ljubitelj Smolinga i Džonsa i veruje da mogu da budu sjajan tandem, a posebno mu se sviđa mogućnost ovog drugog da igra na više pozicija, čak i u veznom redu. Šef struke Vrećica veruje da prelazak u Birmingem ne bi ugrozio njihove statuse reprezentativaca Engleske, pa će pokušati da ih dovede u senzacionalnom duplom transferu.

Za sada nije poznata suma koja bi bila potrebna za ovaj posao.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionTransferiPremijer ligaKris SmolingFil DžonsEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara