""
""

Ser Bobi Čarlton: Vejne, sine, ostani u Junajtedu i uđi u istoriju!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.13. | 08:48

Legenda Crvenih đavola se nada da će 27-godišnji centarfor ostati u klubu i narednih godina kako bi oborio rekord po broju postignutih pogodaka, koju drži upravo ovaj 75-godišnjak - 249 golova

Prva tema gotovo svih ostrvskih medija jeste da li će Vejn Runi ostati u Mančester junajtedu, ili će ipak postati novi Plavac iz Londona. Popularni Vaza je već nekoliko puta javno istakao želju da napusti Teatar snova i sreću potraži na drugom mestu, ali mu Dejvid Mojes i dalje to ne dozvoljava.

Škotski stručnjak i dalje ne može da pronađe zajednički jezik sa 27-godišnjim napadačem, a osoba koja bi u ovom trenutku mogla da bude od ključnog značaja za Runijev ostanak jeste legenda Đavola, Ser Bobi Čarlton. Jedan od najboljih napadača koje je Junajted ikada imao poručio je reprezentativcu Engleske da je najbolje mesto za njega upravo Old Traford.
“Vejn Runi je igrač Mančester junajteda i nadam se da će tako i biti u budućnosti. Naravno, niko u klubu nije lud da pravi naprasne odluke. Ne volim da gubimo igrače svetske klase, a on jeste jedan takav. Iskreno, meni je želja da jednog dana prestigne moj rekord po broju postignutih golova“, rekao je Čarlton.

Izabrane vesti

Runiju je potrebno još 52 pogotka kako bi izjednačio Bobijev rekord (249 pogodaka), a još samo tri kako bi postao tek četvrti igrač u istoriji kluba koji će postići preko 200 pogodaka (to su učinili još Denis Lou – 237 i Džek Rauli – 211).

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bobi ČarltonEngleskaEvropaPremijer ligaVejn Runi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara