""
""

Sezona karijere: Živković proglašen za igrača godine u izboru navijača

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.05.17. | 21:17

Poštovanje za nekadašnjeg golmana Partizana

Živko Živković je jedna od centralnih tema fudbalske Grčke. Sedmicu započetu vešću da bi od leta trebalo da zaduži dresu Panatinaikosa, završio je pojavljivanjem na svečanosti u organizaciji navijača Ksantija. A tamo iznenađenje: nagrada za najboljeg igrača kluba u sezoni 2016/2017.

Nekadašni golman Partizana priznanje je dobio po više osnova. Najpre zbog odbrana. A čak 15 puta ove sezone sačuvao je mrežu netaknutom. Potom i zbog sjajnog odnosa sa pristalicama.
Počastvovan sam nagradom. Ona dobija na vrednosti zato što sam stranac. I zato što mi je ovo prva godina u klubu. Ksanti neguje porodičnu atmosferu tako da nije bio problem da se uklopim. Naprotiv, sve vreme sam osećao kao da sam jedan od vas“, zahvalio se Živković navijačima na ceremoniji upriličenoj u njegovu čast.

Izabrane vesti

Ksanti je prvenstvo završio na šesto mestu, a nešto lošijim rezultatima u finišu ostao je bez plasman u Ligu Evrope. To ne umanjuje Živkovićev učinak, jer je već dobio poziv Panatinaikosa. Trogodišnji ugovor je na stolu, ali..
Još ne znam da li ostajem i šta će dalje biti. Imam ugovor sa Ksantijem do juna 2019. Mislim da je sam svoj posao, dosad, odradio maksimalno profesionalno i ovo priznanje je potvrda toga“, dodao je Živkovć Živković, za koga mediji u Grčkoj kažu da brani u životnoj formi.

 


tagovi

EvropaGrčkaKsantimeđunarodni fudbalŽivko Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara