"ko je bolji?"
"ko je bolji?"

Sija, ima nove felne, ganc nove gume... Dobar i za premijerligaške bogataše

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.11.16. | 23:42

Zanimljiva fotka sa treninga Kristal Palasa

ko je bolji?Pitanje je postavio Vilfred Zaha, a mnogi su pomislili da se "pobednik" krije u trouglu Džoni Vilijams, Džejson Pančn, Pape Suare. Čisto zbog visine. Ispostavilo se ipak da je vlasnik automobila koji malo odudara od premijerligaških parkinga 189 centimetara visoki napadač Kristal Palasa Konor Vikam.

Uostalom, ko se vozio u miniju zna da je to prilično prostran autu imajući u vidu kako izgleda spolja. Ali svakako nije prizor koji ste navikli da vidite na fotografijama sa treninga u tako bogatom takmičenju. Vikam očigledno nije baš stereotipni fudbaler.
"Nije baš toliko loš. Sija se, ima nove felne, ganc nove gume. Isto je godište kao i ja. Imam i jedan malo lepši kod kuće, tek ga restauriram. Ali ako ste i ovaj primetili mora da sam nešto uradio kako treba", sa osmehom na licu komentariše ponosni vlasnik minija.
"Neko voli rendž rovere, ali mini je nešto sasvim drugačije. Meni lično, veće uživanje predstavlja vožnja minija nego neko skupocenog super-automobila", dodao je Vikam.

Izabrane vesti

Doduše, smemo da se opkladimo da u garaži kod kuće ima i neke modernije automobile. 

Dakle, šta biste vi odabrali? Minija? Ili ovog pored rols-rojsa? Istini za volju, ovaj drugi biste mogli komotno da zamenite za stan u centru Beograda.

(FOTO: Instagram/mkelly_34)


tagovi

EngleskaEvropaKonor VikamKristal PalasPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara