"Dragan Simović i Slaviša Kokeza"
"Dragan Simović i Slaviša Kokeza"

Simović nastavlja vladavinu u Subotici

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.02.15. | 16:43

Prvi čovek Spartaka dobio novi mandat na toj funkciji

Dragan Simović i Slaviša KokezaSpartak na dobrom putu. Takav je bar utisak koji se stekao na današnjoj sednici Upravnod odbora na kojem je najuže rukovodstvo subotičkog kluba dosadašnjem predsedniku Draganu Simoviću i sportskom direktoru Draganu Đorđeviću poverilo novi četvogodišnji mandat.
"Deseto mesto u minuloj sezoni je najslabiji rezultat od povratka u Superligu, ali to se očekivalo s obzirom na smenu generacija, odlazak iskusnih igrača i dolazak neafirmisanih. Slična situacija se nastavila i u tekućoj sezoni, oslanjanje na mlađe kadrove iz sopstvenog pogona što je dalo dobre rezultate u jesenjem delu. Verujem da ćemo u nastavku imati pozitivne rezultate", rekao je Simović.

Simović je istakao da očekuje da u ovoj godini Subotica dobije teren sa veštačkom travom, koji će obezbediti Fudbalski savez Srbije.
"Za sada su u Vojvodini zahtev poslali Inđija i Pančevo, ali ja sam uveren da ćemo mi uspeti da se izborimo i trajno rešimo problem treniranja u zimskim uslovima. Isto tako očekujem da se finalizuju radovi oko postavljanja rasvete na našem stadionu", zaključio je prvi čovek Golubova.

Izabrane vesti

Simović je takođe i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, a na to mesto izabran je krajem prošle godine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaDragan Simović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara