Sine, sad možeš odmah u penziju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.02.19. | 12:20

Mladi mađarski fudbaler Danijel Žori postigao spektakularan gol na debiju za prvi tim

Zamišljaš od dana kada počneš da šutiraš loptu kako ćeš spektakularnim golom doneti svom timu pobedu u poslednjem minutu. I to ti se ostvari na prvoj utakmici za prvi tim! Život piše romane, a mladi Mađar Danijel Žori je već na prvoj stranici ispisao bajku.

Igrali su njegov Debrecin i Ferencvaroš. Favorizovani gosti, lideri na tabeli, vodili su 1:0 od 29. minuta golom Dvalija. Debrecin je do izjednačenja došao u finišu, u 83. minutu iz penala koji je pogodio Tožer.

Izabrane vesti

Samo dva minuta pre toga trener domaćeg tima Andreas Herceg je potegao za izmenom i na teren je poslao Danijela Žorija. Mladiću od 18 godina bio je prvi nastup za seniore Debrecina. 

Vreme na semaforu je isticalo, curele su poslednje sekunde kada je sevnulo - čudo. Žori je na 15 metara od Ferencovog gola uhvatio makazice! I pogodio! Uzalud je bila parada golmana Deneša Dibuša. Lopta se zakoprcala u mreži! Debrecin je pobedio 2:1, a Danijel Žori je postao senzacija u mađarskim fudbalskim krugovima. Pamtiće taj 16. februar dok je živ!

 


tagovi

Mađarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara