"Milanova desetka"
"Milanova desetka"

Slobodna Milanova „desetka“: Ko je sledeći?

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.11.16. | 12:24

Honda ide sigurno, ali nije lako dovesti organizatiora igre kakvog na San Siru žele

Milanova desetkaJapanski vezista Keisuke Honda (30) napustiće Milan u januaru i karijeru nastaviti u SAD-u ili Kini, prenosi Tutosport.

Kako navodi ugledni list, nekadašni član moskovskog CSKA, ima ponude nekoliko klubova iz MLS lige, kao i Šangaj SIPG-a, koga odnedavno trenira Portugalac Andre Vilaš-Boas.

Izabrane vesti

Hondi ugovor ističe u junu, pa Milan neće tražiti veliko obeštećenje, pogotovo što je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo dve utakmice.

Hondu uskoro neće gledati na San SiruNjegovim odlaskom oslobodiće se broj 10, a glavni kandidat da ponese dres koji su proslavili Rud Gulit, Dejan Savićević, Zvonimir Boban, Rui Kosta, Klerens Sedorf i drugi je Španac Sesk Fabregas iz Čelsija.

S druge strane, Rosoneri će imati ozbiljnu konkurenciju u trci za potpis Fabregasa, koga žele još Juventus i Vest Hem.

Zastoji pregovora s vezistom Zenita Akselom Vitselom, čiji transfer je letos propao u poslednji čas, naterali su čelnike Stare dame da se okrenu drugim rešenjima u upražnjenoj sredini terena posle odlaska Pola Pogbe i kao jedna o alternativa se pominje upravo Fabregas, koji nema minutažu kod menadžera Antonija Kontea i praktično je viđen za odlazak u zimskom prelaznom roku.

Dobra stvar za Juventus je što bi Sesk Fabregas mogao da nastupa i u Ligi šampiona, jer Čelsi ove sezone ne igra u Evropi.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaJuventusKeisuke HondaMilanSerija ASesk Fabregas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara