"Belodedić pogađa penal u finalu Lige šampiona u Bariju"
"Belodedić pogađa penal u finalu Lige šampiona u Bariju"

Smirivanje jesenje euforije i pitanje: Može li Zvezda u Ligu šampiona?

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.16. | 09:22

Miodrag Belodedić nije optimista. A ni Mičel Donald ako se crveno-belima budu ponavljalje igre poput one protiv Rada

Belodedić pogađa penal u finalu Lige šampiona u BarijuPred kraj jesenjeg dela polusezone gazila je rivale kao od šale. Ovog proleća, međutim, Crvena zvezda ne deluje toliko ubedljivo, a već se zna da će na leto Marko Grujić u Liverpul, polako se priprema teren za prodaju Aleksandra Kataija, nije nemoguće da će u Ljutice Bogdana stići i ponuda koja se ne odbija za Uga Vijeiru... Jeste plan uprave da sačuva kostur tima na okupu do kraja evropskih kvalifikacija, ali nas iskustvo uči da se to retko i dešavalo. Stoga je logično još jednom postaviti pitanje: Koliko je realno da se Crvena zvezda bez ozbiljnijih ulaganja u tim domogne grupne faze Lige šampiona?

Miodrag Belodedić, član šampionske generacije iz 1991. godine, nije preterani optimista.
"Pratio sam Zvezdu, ali sada kada su ubedljivo prvi, čekam da počnu kvalifikacije za Ligu šampiona. Iskreno, ne verujem da će Zvezda da se plasira u grupnu fazu. Naravno, svi bismo voleli da se to dogodi i iščekujemo da krenu kvalifikacije, da vidimo punu ’Marakanu’, ali biće izuzetno teško", iskren je proslavljeni rumunski štoper u intervjuu za Informer.

Izabrane vesti

Ali dobro, posle godina odsustva sa velike scene, ne računajući onih par nesrećnih letnjih avantura, navijači bi bili zadovoljni i grupnom fazom Lige Evrope. Mičel Donald posle tesne pobede nad Radom upozorava saigrače da ni ona nije sigurna ako ekipa ne bude na jesenjem nivou.
"Ne znam gde je problem. Borimo se, hoćemo da pobedimo, ali ne igramo onako kako znamo. Možemo bolje, to je sigurno. Ako budemo ovako igrali u Evropi, nemamo tamo šta da tražimo", savetuje Donald u intervjuu za Kurir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag BelodedićMičel DonaldFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara