""
""

Šok na Old Trafordu: Preminuo gazda Mančester Junajteda!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.05.14. | 22:53

Zasad je nejasno da li je Malkom Glejzer umro prirodnom smrću ili je stradao u saobraćajnoj nesreći

Vlasnik Mančester Junajteda Malkom Glejzer preminuo je u sredu uveče, samo tri dana nakon svog 86. rođendana! Porodica Glejzer nije potvrdila ovu informaciju, a engelski mediji su za vest saznali na zvaničnom Tviter profilu NFL kluba Tampa Bej Bakanirsa.

Nejasno ostaje da li je Glejzer umro prirodnom smrću ili je u pitanju saobraćajna nesreća, pošto pojedini izvori navode da je moguća i ova druga teorija. 

Izabrane vesti

Porodica Glejzer postala je većinski vlasnik Junajteda između 2003. i 2005. godine. Godinama unazad imali su dosta problema sa navijačima kojima se nije dopadao način vođenja kluba, međutim, ne može se reći da Mančester nije imao uspeha pod njima. Malkom je iza sebe ostavio suprugu Lindu i šestoro dece (petoricu sinova i ćerku), od kojih su dvojica muških naslednika na mestima potpredsednika Junajteda (Avram i Džoel) i pretpostavlja se da će njih dvojica nastaviti da brinu o klubu.

"Forbsova" procena je da je Glejzer bio "težak" oko četiri milijarde dolara. Njegova poslednja odluka bila je da za menadžera postavi Luja van Gala.

(foto: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalmalkom glejzerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara