""
""

Šok na Ostrvu: Sem Olerdajs napustio fudbal

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.17. | 22:19

"Želim da sačuvam svoj život, dok sam još uvek relativno mlad i zdrav i dovoljno sposoban da radim stvari koje želim, bez pritiska koji nosi posao fudbalskog trenera", poručio je Big Sem

Sem Olerdajs je podneo ostavku na mesto menadžera Kristal Palasa samo pet meseci otkako je preuzeo kormilo premijerligaša sa Selhurst Parka. Nekadašnji slektor Engleske zamenio je Alana Pardjua u decembru, kada je potpisao ugovor na dve i po godine, iako je ovaj klub bio samo jedan bod iznad zone ispadanja.

Izabrane vesti

Ipak, i pored teške pozicije, sjajni 62-godišnji stručnjak koji je napustio kormilo Grodog Albiona zbog afere prošlog leta, uspeo je da sa Orlovima zabeleži osam pobeda u 21 utakmici, koje su Kristal Palasu omogućile opstanak u Premijer ligi.

U pisanoj izjavi koju je dostavio medijima Sem Olerdajs je istakao da nema više nameru da radi kao fudbalski trener.
"Želim da sačuvam svoj život, dok sam još uvek relativno mlad i zdrav, dovoljno sposoban da radim stvari koje želim, da putujem, provodim više vremena sa porodicom i unucima, bez pritiska koji nosi posao fudbalskog trenera. Pravo je vreme za rastanak. Nemam ambicija da preuzmem drugi posao niti drugi klub. Želim samo da uživam u stvarima u kojima ne mogu da uživam ako treniram ekipu 24 sata dnevno sedam dana u nedelji", poručio je Sem Olerdajs.

Čelnici londonskog premijerligaša, kluba za koji sjajno nastupa i srpski reprezentativac Luka Milivojević, moraće sada da potraže sedmog trenera u isto toliko godina.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaKristal PalasLuka MilivojevićPremijer ligaSem Olerdajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara