""
""

Šon Merion se pridružio Olajdžuvonu, Garnetu i Melounu u klubu probranih velikana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.01.14. | 15:30

Popularni Matriks je protiv Los Anđeles Klipersa prešao crtu od 17.000 poena, pa je jedini igrač uz pomenuti legendarni trio koji uz pomenuti broj poena ima i preko 9.000 skokova, 1.500 ukradenih lopti i 1.000 blokada

Za Šona Meriona vreme kao da stoji. I pored toga što ima 35 godina, popularni Matriks nastavlja da ispisuje najlepše stranice prebogate istorije NBA lige, ali i da gradi svoj put ka mestu koje mu pripada - među besmrtnim majstorima!

Merion je protiv Los Anđeles Klipersa odigrao još jednu odličnu utakmicu, u kojoj je ubeležio 20 poena, ali je ekipa Doka Riversa pokvarila veliki jubilej iskusnog krilnog košarkaša Dalasa. Naime, bivši igrač Feniksa, Majamija i Toronta je upisao 17.000 poen u profesionalnoj NBA karijeri, zbog čega je postao tek 82. košarkaš kojem je to pošlo za rukom.

Izabrane vesti

Ispred njega sada se nalazi Grent Hil, koji je upisao 17.137 poena.

Ipak, Merion je istog momenta postao i član “kluba“ u kojem se nalazi samo probrano društvo – Hakim Olajdžuvon, Kevin Garnet i Karl Meloun –  ovi košarkaški velikani jedini su u svojim karijerama upisali preko 17.000 poena, preko 9.000 skokova, 1.500 ukradenih lopti i 1.000 blokada, a sada je to učinio i veteran iz Ilinoisa.

Šta drugo reći nego – kapa dole!

Momenat kada Merion ubacuje 17.000 poen...

... I najbolji potezi tokom karijere...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Šon MerionNBA ligaKevin GarnetKarl MelounHakim OladžuvonDalas Maveriks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara