"Mario Pašalić"
"Mario Pašalić"

Spartakova ofanziva za Ligu šampiona: Pašaliću plata od 2.500.000, Maksu Kruzeu povišica od 1.000.000, na meti i Nojštater

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.08.17. | 16:52

Šampion ne sme da se bruka

Mario PašalićŠampionska kruna se vratila posle 16 godina, a dovođenje Marka Petkovića i Georgija Tigijeva predstavljalo je samo uvertiru za mnogo ambicioznije planove uprave Spartaka pred odbranu titule u Rusiji i učešća u Ligi šampiona. Već koliko danas, opremu Narodnog kluba mogao bi da zaduži Mario Pašalić, pošto je Antonio Konte dao zeleno svetlo da se hrvatski vezista pridruži bivšem pomoćniku Čelsijevog trenera Masimu Kareri. Samo na jednogodišnju pozajmicu doduše.

Pašalić je danas u Rimu podvrgnut lekarskim pregledima, a u Moskvi bi trebalo da dobije godišnju platu od 2.500.000 evra.

Izabrane vesti

Međutim, to nije sve, Spartak još nije odustao od Verderovog Maksa Kruzea, kome ruski šampion nudi 1.000.000 evra veću platu od one koju ima u Bremenu. Problem je što Verder baš i nema nameru da se rastane sa 29-godišnjim napadačem.

Kad je odbrana u pitanju, pod lupom je Roman Nojštater za koga je Fenerbahče, prema navodima turskih medija, već dobio odgovarajuću ponudu od 3.000.000 evra. Uprava je saglasna sa transverom, čeka se procena šefa struke Ajkuta Kočamana. Ali jasno je da je pozicija centralnog beka rizična po Spartak. Već se pisalo o interesovanju za Elijakima Mangalu i Holgera Badštubera, koji je na kraju završio u Šalkeu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEvropaMario PašalićPremijer ligaRusijaSpartak Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara