""
""

Spisak Holandije: Kongolo, Tete, Rekik, Janmat, Anita, El Gazi...

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.10.15. | 17:22

Deni Blind prošarao sastav

Selektor reprezentacije Holandije Deni Blind objavio je spisak za poslednja dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016! Novo ime koje privlači najveću pažnju svakako je mladi napadač Ajaksa El Gazi, ali tu su i Dost iz Volfzburga, Janmat iz Njukasla i Rekik iz Marselja. 

Za razliku od sastava koji se obrukao protiv Islanda i Turske i minimizirao šanse Holanđana da se nađu na završnom turniru između ostalih nema povređenog Robena, Van der Vila, Luka de Jonga, Narsinga, Martinsa Indija...

Izabrane vesti

Lale se u poslednja dva kola sastaju sa Kazahstanom u gostima (10. oktobar) i Češkom kod kuće (13. oktobar), ali sada više ništa ne zavisi od njih, tako da im ni dve ubedljive pobede ne garantuju treće mesto, odnosno plasman u baraž. Turska ima dva boda više i sebi čak može da dozvoli da jedan od preostala dva susreta odigra nerešeno... 

KOMPLETAN SPISAK REPREZENTACIJE HOLANDIJE

Golmani: Silesen (Ajaks), Krul (Njukasl), Zoet (PSV).

Odbrana: Blind (Mančester junajted), Bruma (PSV), Van Dajk (Sautempton), Janmat (Njukasl), Kongolo (Fajenord), Rekik (Marselj), Ridevald (Ajaks), Tete (Ajaks).

Vezni igrači: Anita (Njukasl), Snajder (Galatasaraj), Vajnaldum (Njukasl), Klasen (Ajaks).

Napadač: Afelaj (Stouk), Depaj (Mančester junajted), Dost (Volfzburg), El Gazi (Ajaks), Huntelar (Šalke), Lens (Sanderlend), Van Persi (Fenerbahče), Promes (Spartak Moskva).

(foto: Action Images)


tagovi

spisak reprezentacije holandijereprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalHolandijaEvropaDeni BlindAnvar El Gazi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara