""
""

Srbi na pijaci: Roma hoće Milutinovića, Medojevića traže Moskovljani i Betis, Đurđević u Viteseu...

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.01.14. | 17:38

Neki od srpskih fudbalera blizu prelaska u nove klubove. Kosanović ide u Belgiju, Pejčinović želja mnogih, Lazović ima ponudu iz Nemačke

Zahuktala se evropska fudbalska pijaca, a na njoj se sve češće pominju imena nekih srpskih fudbalera. Nemanja Matić je svakako najtraženiji i on bi mogao da bude jedna od zvezda januarskog prelaznog roka. Pod uslovom da Real, Liverpula, Mančester Junajted, Čelsi ili neki od zainteresovanih velikana plati 45 miliona evra koliko traži Benfika.

Izabrane vesti

Njegov imenjak Vidić je produžio ugovor sa Mančester Junajtedom, pa svi tračevi i nagađanja oko eventualne selidbe u Fiorentinu nemaju realnu osnovu. Na ceni je i Dušan Tadić kojeg žele Šalke i Borusija iz Menhengladbaha, ali on ne želi da menja klub u januasrkom prelaznom roku. Filip Đorđević je već sklopio dogovor sa Lacijom i od leta se seli u Rim.

Dolazimo i do grupe igrača čiji transferi bi mogli da se obave već u narednih par dana. Holandski mediji prenose da je Uroš Đurđević pristao na tansfer u Vitese i da će u narednih par dana priključiti pripremama žuto-crnih u Abu Dabiju, gde ga već čeka Ivan Obradović koji je na probi u Viteseu i pokušava da se izbori za ugovor.

U Romi su izgleda poludeli za srpskim talentima. Pošto su za jun već kaparisali Nemanju Radonjića, kontroverznog fudbalera Partizana, sada žele i mladog asa za kojim žale navijači Crvene zvezde. Reč je o štoperu Mihailu Milutinoviću koji je letos krenuo stopama mnogih mladih igrača, napustio Zvezdu i preselio se u Bragu. Gazeta delo Sport piše da je Milutinović na meti Rominog direktora Valtera Sabatinija.

Na ceni je i vezista Slobodan Medojević koji je postao standardan prvotimac Volfsburga i izazvao interes brojnih klubova. Bild piše da Srbina žele moskovski velikani Spartak i Dinamo, ali i španski Betis koji ga je hteo još letos. Međutim, pitanje je da li je Medojević raspoložen da napusti Volfsburg u kojem je dugo vremena čekao na šansu i konačno je dočekao.

Iz Belgije stižu vesti da je srpski štoper Miloš Kosanović novi član Mehelena. Belgijski klub je platio Krakoviji 500.000 evra za Kosanovića koje je ugovor sa poljskim prvoligašem trajao do leta naredne godine.

Na kraju, možemo očekivati da i Nemanja Pejčinović promeni sredinu. Već danima se piše da je kapiten Nice na meti Marseja, Liona i Bajera iz Leverkuzena. Put Nemačke bi mogao i zaboravljeni napadač Danko Lazović za koga se inetersuje Herta iz Berlina.

 


tagovi

BetisBenfikaVolfzburgViteseUroš ĐurđevićTventeSpartak MoskvaŠpanijaSlobodan MedojevićZima 2014Serija ARusijaRomaŽupiler Pro ligaPremijer ligaPortugalMarseljOlimpik LionNemanja PejčinovićNemanja MatićNemackaNantMiloš KosanovićMihailo MilutinovićMehelenLiga 1LacioIvan ObradovićItalijaHertaHolandijaFrancuskaFilip ĐorđevićEvropaEredivizijaDušan TadićDinamo MoskvaDanko LazovićBragaBelgijaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara