"Mihajlović"
"Mihajlović"

Srpska lekcija Rusima: Spartak počistio Mordoviju, Rad bolji od Kubanja

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.07.15. | 20:27

Zanimljivo, Subotičanima je rival trebalo da bude Rostov. Utakmica je oodložena, a Spartak se na svom Tviter profilu požalio na organizaciju u Staroj Pazovi

 

Mihajlović

Izabrane vesti

Čini se da je Stevan Mojsilović od subotičkog Spartaka napravio vrlo respektabilan tim. Takav zaključak nameće se posle današnje provere Golubova protiv ruskog premijerligaša Mordovije.

U prijateljskoj meču, odigranom u Staroj Pazovi, Spartak je napravio iznenađenje i savladao vrlo solidnu Mordoviju - 3:1. Ekipa Stevana Mojsilovića odlično je odigrala prvi deo susreta. Vodeći gol za Spartak postigao je Milić u 36.minutu, a isti igrač doneo je Subotičanima novu prednost posle izjednaćenja Rusa. Tačku na dobru proveru stavio je kapiten Torbica.

Zanimljivo, Subotičanima je rival trebalo da bude Rostov. Utakmica je oodložena, a Spartak se na svom Tviter profilu požalio na organizaciju u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Rada na sjajan način su završili pripreme u Sloveniji, u kvalitetnoj utakmici odigranoj u Bakovcima kod Murske Sobote beogradski Građevinari savladali su ruskog premijerligaša Kubanj sa 2:1.

Posle prvog poluvremena u kojem nije bilo golova, ali su dar-mar pravili Borko Veselinović i Stefan Mihajlović, Rusi su se osvestili i poveli u nastavku.

Igrao se 52. minutu, kada je Urugvajac Gonzalo Bueno izašao sam ispred golmana Radunovića i rutinski rešio situaciju jedan je jedan.

Prednost ruske ekipe trajala je samo osam minuta, a onda je posle slobodnog udarca Obradovića, najviši u skoku bio Maraš i glavom poslao loptu u mrežu.

Kruna dobre partije beogradskog kluba došla je u 69. minutu, a Mihajlović je posle sjajnog prodora po desnoj strani rešio pitanje pobednika.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaStefan MihajlovićSrbijaRusijaRadPremijer ligamordovija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara