"Valensija i Pato"
"Valensija i Pato"

Šta se dobije kad se ukrste ambiciozni Bijelsa i škrtica Lotito? Valensija i Pato za 10.000.000!

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.16. | 15:40

Da li će Argentinac udahnuti život u pluća dvojici Južnoamerikanaca?

Valensija i PatoSvako malo ista priča. Taman što se postavi osnov, predsednik Klaudio Lotito zatvori slavinu i Lacio u novu sezonu uđe slabiji no što je završio prošlu. Međutim, ovog leta je napravio izuzetak i dobrano se otvorio za Marsela Bijelsu, pa se navijači nadaju da će taj zaokret u razmišljanju potrajati i stići da se prenese na teren. Južnoamerički mediji podgrejali su im nade informacijama da je Bijelsa nanišanio dve premijerligaške mete.

Ener Valensija i Alešandre Pato.

Izabrane vesti

Zvučna imena, ali i prilično jeftina s obzirom na reputaciju. Jesu karijere i jednog i drugog u blagom padu, ali ne treba zaboraviti da će obojica tek na jesen napuniti 27 godina. A zajedno bi koštali svega 10.000.000 do 12.000.000 evra!

Patu, naime, ugovor sa Korintijansom ističe u decembru i brazilski klub mu zbog ogromne plate sigurno neće praviti problem da ode. Čelsi nema ni najmanju nameru da produži saradnju. Valensija neće biti tako jeftin. Iako je prošle sezone uglavnom bio u drugom planu u Vest Hemu londonski klub ga neće pustiti bez obeštećenja. Spekuliše se da bi bilo dovoljno između 10.000.000 i 12.000.000 evra.

A ako Bijelsa uspe da ih vrati u život... Imaće navijači Lacija šta da gledaju na Olimpiku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APremijer ligaletnji prelazni rok 2016LacioItalijaEvropaEngleskaEner ValensijaAlešandre Pato

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara