Pole, šta to radiš?
Pole, šta to radiš?

Šta sve možeš da uradiš dok Pogba ne izvede penal? Bolt istrči 100 metara! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.10.18. | 12:20

Nije šala, stvarno je tako

Pošten fudbalski fanatik mu je verovatno ispsovao najmilije. Nazovite nas konzervativnim, ali navikli smo nekako da se jedanaesterac izvodi mnogo brže. Jedan, dva, tri i – gol. Ili ne, nije ni toliko bitno, samo daj da se to završi i da prestanemo da sedimo na iglama. Međutim, Polu Pogbi je protiv Evertona trebalo čak 28 koraka, baš sitnih koraka, pre no što je šutirao. I što je najgore, Džordana Pikforda je savladao tek nakon što mu se odbitak odbio na nogu.

Naravno, izazvalo je to salvu šaljivih komentara po društvenim mrežama, kojoj je svakako doprineo i saigrač iz Mančester junajted Luk Šo uključivši se u raspravu na temu: Šta sve možeš da uradiš dok Pogba šutira penal?
Vaskrsneš karijeru i potpišeš novi ugovor”, našalio se Šo, koji je kod Žozea Murinja sve to proživeo.

Izabrane vesti

Bilo je i duhovitijih komentara, pa je jedan od tviteraša tako napisao da će se pre završiti pregovori o Bregzitu no što Pogba konačno i pusti stopalo, drugi su govorili da bi za to vreme i Totenhem napravio stadion, treći da ima tu prostora i da se pronađe i ribica iz čuvenog crtaća: “U potrazi za Nemom” (Finding Nemo).

Međutim, to su sve šale, ali ova nije: izmerili su ljubitelji atletike da je Jusein Bolt istrčao svetski rekord na 100 metara pre no što je Pogba izveo taj penal! E, to je već za verovali ili ne.


tagovi

Pol PogbaJusein Bolt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara