""
""

Stanković otvoreno o selektorskom mestu: Želja za takvim poslom uvek postoji

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.11.14. | 20:00

"Ali moram još mnogo da učim, nije to lak posao"

Dugo se Dejan Stanković presvlačio u svlačionici, verovatno želeći da se što duže zadrži tamo, a sve kako bi mu ova noć zauvek ostala urezana u sećanju. Kada se konačno pojavio pred novinarima bio je vidno uzbuđen...

"Fenomenalan osećaj. Sada mogu da kažem da sam ostvario sve dečačke snove. Zatvorio sam krug i stavio tačku na jednu karijeru. Sad mogu da ostanem zakucan za klupu", bilo je prvo što je Deki rekao. "Svaki oproštaj, i onaj u dresu reprezentacije, i onaj u Intera, i ovaj u dresu Zvezde, mnogo su emotivni. U istom trenutku sam i srećan i tužam. Voleo bih da svako doživi ovako nešto".

Izabrane vesti

Mnogo prašine podiglo se kada je objavljena vest da bi baš on mogao da nasledi odlazećeg Dika Advokata...
"Ne znam šta su to glasine, ili si selektor - ili nisi. Ta vest me je sačekala na stadionu, dok sam pripremao ovu utakmicu i ovaj moj događaj. Ni sa kim nisam pričao o tome".

Međutim, Stanković je jasno stavio do znanja da razmišlja o selektorskom mestu:
"Želja za takvim poslom uvek postoji, ali to moraš da osetiš ovde", kazao je Deki, pokazivajući rukom na srce. "Neću da ispadne kako nisam spreman i da se predam. Moram još mnogo da učim. Nije to lak posao. Sada idem na večeru sa bivšim saigračima iz Zvezde, neke od njih nisam video 15 godina", završio je Stanković razgovor s novinarima.

(foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićFSSoproštajni mečreprezentativni fudbalSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara