""
""

Stanojević krenuo u akciji: Ponuda za prvo pojačanje - 1.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.06.17. | 17:08

A za drugo je opasna konkurencija..

Prošle sedmice je Aleksandar Stanojević stigao u Solun, snimio kadorvsku situaciju i po svemu sudeći krenuo u veliku rekonstrukciju PAOK-a, s ciljem da napadne šampionsku titulu koja se na „Tumba“ stadionu čeka 32 godine.

Među prvima koji bi mogao da zaduži crno-beli dres grčkog kluba je naše gore list Darko Jevtić. U pitanju je 24-godišnja „desetka“ Leha (prošle sezone osam golova, devet asistencija), koji bi iz drugog pokušaja mogao da završi u Solonu.

Izabrane vesti

Njega je PAOK tražio prošlog leta, klub iz Poznanja je tad odbio ponudu vrednu 800.000 evra. Po okončanju ove sezone produžio je ugovor do 2020, pa predsedniku Ivanu Savidisu neće biti lako da izdejstvuje njegov dolazak. Zato je za početak Lehu ponudio okruglo 1.000.000 evra. Odgovor se još čeka.

Za dolazak Jevtića, prema pisanju grčkih medija, urgira naš novi reprezentativac Aleksandar Prijović, od zimus najskuplje pojačanje u istoriji PAOK-a. Podsetimo, Darko Jevtić ima švajcarsko državljsnstvo, igrao je za mlađe kategorije i prvi tim Bazela, a pre dve godine tadašnji selektor Radovan Ćurčić je planirao da ga pozove u A reprezentaciju Srbije.

Pazdan i Derdijok na minulom EPI drugo ime na listi želja PAOK-a se nalazi u Poljskoj. U pitanju je tamošnji reprezentativac Mihael Pazdan. Reč je o iskusnom 30-godišnjem štoperu, koji je u Varšavi osvojio dve titule i koji je veoma cenjen i van okvira tamošnjeg fudbala.

O tome svedoči činjenica da PAOK nije jedini koji želi njegov potpis, u trci su još Olimpijakos (takođe promenio trenera, a Besnik Hasi ga je označio kao metu), Galatasaraj, a pominju se Đenova i Betis.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar StanojevićDarko JevtićGrčkameđunarodni fudbalPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara