""
""

Steva Majami opet napada: Janković laže, Mićko je zdrav! Zar je greh što pomažem Zvezdinoj deci?!

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.03.13. | 09:04

Crnogorski biznismen isprozivao trenera Zvezde i da je “izbušio” Roberta Prosinečkog i dodao da je menadžer Zvezdinih igrača zahvaljujući poslovno-rodinskim vezama. Oglasio se i Mijailović koji je takođe poručio da njegov trener ne govori istinu i da zbog toga neće igrati u Maksimiru

 

Izabrane vesti

Crnogorski biznismem Stevan Miković, poznatiji pod nadimkom Steva Majami opet je javno isprozivao trenera Crvene zvezne, Aleksandra Jankovića. On je ponovo otvorio temu neigranja njegovog klijenta Srđana Mijailovića. Podsetimo da je nedavno optužio Jankovića da menadžeriše u timu Crvene zvezde i da zbog toga ne igra njegov pulen Mijailović.

Janković je odgovorio da ga ne interesuju prozivke od strane tipova kakav je Miković i otkrio da je ovaj biznismen i novopečeni menadžer nervozan jer je izgubio monopol nad omladinskom školom Crvene zvezde.

Sada se Miković opet oglasio na stranicama Sportskog Žurnala kao i prvi put, poručivši da Janković obmanjuje javnost i da se on lično menadžerskim poslom bavi da bi pomogao deci u Crvenoj zvezdi.
Nisam iznosio ni laži, ni gluposti. Ne želim da se mešam treneru u posao, samo mi smeta što je govorio da Mijailović ne igra jel ga bole leđa. Ne dozvoljavam da širi laži o momku o čijoj karijeri brinem. Reč je o momku sa pet pobeda u šest odigranih večitih derbija. Interes Crvene zvezde je da bude na terenu, dug je preveliki da bi trener mogao da lomi preko kolena”, rekao je Miković za Žurnal.

Na Jankovićeve reči da je nervozan jer je izgubio monopol nad omladinskom školom, Steva Majami je poručio sledeće:
“Istina je da sam menadžer pojedinim Zvezdinim igračima i to su više porodično-prijateljske relacije nego poslovne. Volim Crvenu zvezdu, nijedan moj klijent nije odbio da produži ugovor sa klubom. Prethodna uprava je procenila da Čaušić nema kvalitet, isticao mu je ugovor i za malu svotu prešao je u Rad. Transfer u Eshišehir je potvrdio da su pogrešili. Zar je greh pomagati deci u situaciji kad ih izbacuju iz stanova i ostavljaju bez sredstava za lečenje!?”, zapitao se Miković koji se zvanično vodi kao agent menadžerske agencije LIAN Sports u vlasništvu Falija Ramadanija.  

ZABIO NOŽ U LEĐA PROSINEČKOM

Miković je u izjavi za Informer još dodao da je Janković zabio mož u leđa svom prethodniku Robertu Prosinečkom.
“Umesto da odgovori zašto Mijailović ne igra, Janković se bavi mojim privatnim poslovima. A šta je on radio pre dolaska u klub?! Šest meseci svakodnevno je pio kafu s Robertom Prosinečkim, a “bušio” ga je kod uprave”, rekao je Miković.

Menadžer je istakao da crveno-beli nemaju loše iskustvo u poslovanju sa njim, te da nije pravio problem zbog ne igranja svojih fudbalera, navevši primer Filipa Stojkovića.
“Menadžerski ugovor je na dve godine, ako je neko nezadovoljan lako može da ga raskine. Nisam se bunio kad Janković nije Filipa Stojkovića poveo na pripreme prvog tima Zvezde, pomogao sam da ode u Čukarički na pozajmicu. Odlično je startovao na Banovom brdu, postigao je gol u derbiju sa Voždovcem” zaključio je Miković.

MIĆKO: NIJE ISTINA DA SAM POVREĐEN

Oglasio se i sam Mijailović koji očigledno ne preza od javnih prozivki na račun trenera.
“Pitao sam trenera u čemu je problem i zašto ne igram. Rekao mi je da dobro radim, da samo nastavim tako i da ću sigurno igrati. Mislio sam da ću propustiti prvo kolo zbog tog udarca koji sam dobio na pripremama, ali i dalje ne igram. Jeste jaka konkurencija, ali verujem da mogu da se izborim. Ja sam Zvezdino dete, neću odustati, jer smatram da zaslužujem da igram. Naravno, na šefu je odluka koga će staviti u tim”, rekao je 19-godišnji vezista koji je do sada odigrao 63 meča za Crvenu zvezdu i nije postigao nijedan gol.

Mijailović kaže nije tačno da ima povredu leđa, kako je nedavno rekao Janković.
“Potpuno sam zdrav. Moj menadžer je odlučio da reaguje kad je pročitao u novinama da me bole leđa i da sam zbog toga na klupi. Međutim, niti sam davao izjave, niti me bole leđa. Tačno je da sam na pripremama dobio udarac i osećao sam bol nekoliko dana, ali to nije bio razlog da propustim trening, a kamoli neki meč”, jasan je Mijailović.

On ističe da mu je posebno žao što zbog neigranja u Zvezdi, neće zaigrati za Srbiju na Maksimiru protiv Hrvatske u “meču decenije”.
“Mnogo mi je žao. To je meč koji bi svako voleo da igra. Jedino što mogu da uradim jeste da pokušam da se nametnem selektoru za neke buduće utakmice i nadam se da ću uspeti”, zaključio je Mijailović za Informer.

(FOTO: Star photo, MN Press)


tagovi

Aleksandar JankovicFK Crvena zvezdaEvropaFilip StojkovićRobert ProsinečkiSrbijaSrđan MijailovićSteva MajamiStevan MikovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara