""
""

Stopostotni Marsej na čelu, Žinjak rešeta redom! Pakao Velodroma sačekaće Monako (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.08.13. | 19:02

Pobedom u Valensijanu, Marsej zabeležio i treću pobedu u šampionatu, a tri boda im je opet doneo sjajni napadač

Dok su se celo leto vodile priče o PSŽ i Monaku, njihovim bombastičnim pojačanjima i skupocenim zvezdama, u Marseju su strpljivo radili i pravili tim koji će najpopularnijem francuskom klubu vratiti stari sjaj i lansirati ga u borbu za titulu. Izgleda da su taj posao dobro odradili.

Izabrane vesti

Monako i PSŽ se muče, njihove zvezde Falkao i Kavani igraju ispod očekivanja, a Marsej gazi redom! Posle tri kola, Marsej ima stopostotan učinak od tri pobede, a poslednju su ostvarili danas na gostovanju Valensijanu i preuzeli prvo mesto na tabeli. Minimalac vredan tri boda im je doneo sjajni Pjer Andre Žinjak, koji se u listu strelaca upisivao i u prethodna dva kola.

Marsej je tokom većeg dela meča bio bolji rival, ali je na golu Valensijana blistao Peneto. Ukrotio je pokušaje Valbuene, Žinjaka, Ajua, činilo se da Marsej neće uspeti da probije bunker. Ipak, u 84. minutu, konačno je i Peneto kapitulirao. Valbuena je izveo korner, Aju tukao glavom, Peneto je i to odbranio, ali je Žinjak bio na pravom mestu i “otpadak” sproveo u mrežu.

U sledećem kolu je derbi na Velodromu između Marseja i Monaka i možemo samo da zamislimo kakva će atomsfera dočekati skupoceni tim Kneževa.

LIGA 1, 3. kolo

Petak:
Monako – Tuluz 0:0

Subota:
Valensijan – Marsej 0:1 (0:0)
/Žinjak 84/

20.00: Bordo – Bastija
20.00: Evijan – Ren
20.00: Gengamp – Lorijen
20.00: Lion – Rems
20.00: Monpelje – Sošo

Nedelja:
14.00: Lil – Sent Etjen
17.00: Ajačio – Nica
21.00: Nant – PSŽ  


tagovi

Andre-Pjer ŽinjakEvropaFrancuskaLiga 1Marselj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara