""
""

Strašna vest sa Marakane: Najtalentovaniji Zvezdin napadač polomio nogu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.15. | 13:19

Momak koji je trebalo da zameni Luku Jovića sada mora na dugačku pauzu

Planiraju čelnici Crvene zvezde aktivnosti u zimskom prelaznom roku, pikiraju potencijalna pojačanja, ali neke navike koje su se pokazale dobrim ne žele da menjaju. Očekuje se da sa timom Miodraga Grofa Božovića pripreme odradi nekoliko najtalentovanijih omladinaca, a kao potencijalno „pojačnje“ iz omladinske škole pominjao se napadač Milan Panović.

Izabrane vesti

Međutim, na Marakani su se suočili sa strašnom vešću. Najtalentovaniji napadač u omladinskoj školi, momak koji je bio projektovan da zauzme mesto Luke Jovića po njegovom odlasku u inostranstvo, doživeo je strašnu povredu. On je tokom reprezentativnih obaveza u mlađoj omladinskoj reprezentaciji Srbije doživeo težak prelom zgloba noge.
“Nažalost, Panovića očekuje dugačka pauza. Koliko sam uspeo da saznam on će morati da nosi gips šest ili sedam sedmica. Posle toga treba da krene sa oporavkom. Znate kako, kod ovakvih povreda mišići atrofiraju što je otežavajuća okolnost. Moguće je da je Panović izgubljen za ovu sezonu, ali to u vom momentu nije bitno. Važno je samo da se momak oporavi“, rekao je direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović.

(FOTO: Instagram)


tagovi

SuperligaSrbijaMilan PanovićDragan MladenovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara