"Petrović u duelu s Emreom Džanom, novim igračem Liverpula"
"Petrović u duelu s Emreom Džanom, novim igračem Liverpula"

Strelac najlepšeg gola u Superligi stiže u Zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.06.14. | 16:34

Mladi Ivan Petrović iz kragujevačkog Radničkog velika želja Nenada Lalatovića

Petrović u duelu s Emreom Džanom, novim igračem Liverpula

Zvezda je blizu dogovora sa Radetom Krunićem iz Donjeg Srema, a krenula je u "napad" i na njegovog vršnjaka (obojica su rođeni 1993. godine) Ivana Petrovića. Zajedničko im je takođe i to što su im istekli ugovori s klubovima, a crveno-beli, zbog očajne finansijske situacije, više nisu u prilici da plaćaju obeštećenja i prave nove dugove.

Izabrane vesti

Elem, Petrović je izuzetno talentovani vezista (pretežno zadnji vezni), bio je omladinski reprezentativac Srbije, a javnost ga najviše pamti po sjajnom golu s polovine terena u meču s Javorom u finišu prošle sezone. Interesantno, Petrović pre toga nije igrao za Kragujevčane dosta dugo jer nije želeo da produži ugovor, ali ga je Dragoljub Bekvalac, čim se vratio na Čika Daču, automatski prekomandovao u prvi tim, verujuću da njegov kvalitet može da mu pomogne u borbi za opstanak. I nije pogrešio.

Za vreme trajanja sukoba s čelnicima kluba i Petrovićevog neigranja dogodio se jedan detalj koji je važan za ovu priču: Napredak je želeo da ga dovede, na izričitu želju trenera - Nenada Lalatovića. Njih dvojica tada nisu ostvarili saradnju, a sve je izvesnije da će se to dogoditi nekoliko meseci kasnije, u Crvenoj zvezdi.

Petrović je rođen u Kragujevcu i celu dosadašnju karijeru proveo je u Radničkom...

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički KragujevacIvan PetrovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara