""
""

Studenti, i finale je za vas premija

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.01.18. | 16:01

Kardif Metropolitan i TNS igraju finale velškog Liga kupa

Otkako je 2010. godine ponovo zaseo na tron velškog šampionata, TNS nemilice gazi sve pred sobom... Ruku na srce, prošle sezone je najtrofejniji tamošnji klub ostao bez kupa, mada je neuspeh u najmasovnijem takmičenju arhivirao peharom u Liga kupu.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:15 2551 VELLK Cardiff M. - TNS kmb 2& 2+ 1,65

Tim sa Park Hola se danas ukršta koplja sa Kardif Metropolitanom - priču o "pijanoj studentariji" ste ranije mogli da čitate na stranicama našeg portala - i nada se devetom trofeju Liga kupa, za razliku od rivala koji ove godine tek postaje punoletan u ozbiljnom fudbalu.

Objektivno, razlika između TNS-a i Kardif Metropolitana nije u jednoj, već u minimum dve klase. Razlog je vrlo jednostavan: "monopolista" najvažnije sporedne stvari na svetu vredi 1.500.000 evra, a Studenti čitavih 25.000.

Takođe, TNS nije izgubio nijedan meč od Kardif Meta u 21. veku! Biće to posebno veče za Skota Raska koji prvi put sa mesta trenera vodi bitku za jedan od trofeja. Valjalo bi napomenuti da je TNS u najvećem broju slučajeva uspevao da pronađe put do mreže rivala dva ili više puta, pa imajte i to na umu prilikom sastavljanja tiketa. 

MOZZART KVOTE
(6,00) Kardif Metropolitan (4,00) TNS (1,50)
Početak: 18.15

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

međunarodni fudbalsportsko klađenjeTNSVels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara