"Žarko Zečević i Taribo Vest"
"Žarko Zečević i Taribo Vest"

Taribo Vest: Zeka je neozbiljan čovek

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.13. | 13:59

“Nemam 51 godinu”, odgovara bivši štoper Partizana na tvrdnje Žarka Zečevića da je u Humsku stigao sa 40

Žarko Zečević i Taribo Vest

 

Izabrane vesti

Mnogo pompe izazvao je nedavni intervju čuvenog genseka Partizana Žarka Zečevića za Sportski žurnal. I dok se srpska javnost, očekivano, pre svega bavila njegovom tvrdnjom da su i crno-beli mogli do titule evropskog prvaka da "nije bilo raznih lobija" u svetu je najveću pažnju privukla izjava Zečevića da je Taribo Vest, bivši nigerijski defanzivac, u Humsku stigao znatno stariji nego što se mislilo.
"Mislim da je imao 40 godina, a prijavljivao je 28. Nama je odradio neviđen posao, to je bio sjajan potez kluba", rekao je Zečević.

Hrvatski mediji nadovezali su se tvrdnjom da je Vest potom pokušao da izdejstvuje i transfer u Rijeku, ali da su ga tamo "provalili", pa je posao propao.

Ipak, Vest kategorički demantuje da je lagao za krštenicu.
"Da sam 2002. (kada je stigao u Partizan) imao 40, godine mi već počele da me stižu, zar ne?", pitanjem na pitanje je krenuo Vest u izjavi za lokalni dnevnik Thisdayonline.com i potom nastavio u dahu.
"To su priče neozbiljnog čoveka i ne pridajem tome nikakav značaj. Kada sam napustio Partizan još sedam sezona, pa možda i više sam igrao na vrhunskom nivou. Da sam, kako on tvrdi, u Beograd stigao sa 40 ne verujem da bi to bilo moguće. Uostalom, ne želim da se razvlačim sa njim po novinama. Neka se koncetriše na svoje klupske obaveze", rekao je  39-godišnji Vest.

Ili 51-godišnji? Ko će ga znati. Jasno je samo da Vest ne prati pomno šta se zbiva u njegovom bivšem klubu, pa ne zna ni da je Zečević odavno van fudbala.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligaTaribo VestŽarko Zečević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara