""
""

Todorić za MOZZART Sport: Milutinović definitivno ostaje u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.15. | 16:54

"Radimo na pojačanjima, ali u ovom trenutku još ne mogu ništa konkretno da kažem“, rekao je funkcioner crno-belih

Košarkaški klub Partizan, posle dobijanja nove uprave, polako kompletira ekipu za ono što čeka crno-bele od 1. oktobra – start takmičenja u Jadranskoj ligi. Krilni košarkaš Andreja Milutinović definitivno ostaje i narednih godinu dana u Humskoj, iako je na početku priprema realnija bila opcija da potraži novi angažman.

Izabrane vesti

U međuvremenu, Milutinović je na kontrolnim utakmicama pružao veoma dobre partije i spremno dočekuje novu sezonu u dresu Partizana.
“Milutinović definitivno ostaje, on ima još godinu dana ugovora sa Partizanom. Radimo na pojačanjima, ali u ovom trenutku još ne mogu ništa konkretno da kažem“, rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić za MOZZART Sport.

Milutinović je prošlog leta došao u Partizan kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na dve godine. Ovaj košarkaš prošle sezone u dresu Partizana prosečno je igrao osam minuta po utakmici, a beležio je 2,4 poena.

Partizan je u pauzi između dve sezone promenio trenera, kormilo je umesto Duška Vujoševića preuzeo dosadašnji pomoćnik Petar Božić. U klub su od novajlija zasad stigli Čedomir Vitkovac i Miloš Koprivica koji su potpisali ugovore sa Partizanom, a tu je i još nekoliko igrača na probi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDragan TodorićAndreja Milutinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara