""
""

Toletove brigade gube bitku na severnom frontu: Posle Beograda pada i Vojvodina?

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.11.14. | 17:45

Čelnici Spartaka i Vojvodine Dragan Simović i Zoran Šćepanović tvrde da je predsednik FS Vojvodine Ratko Borovnica odložio sednicu Skupštine svestan da je izgubio poverenje delegata

Posle Beograda počelo je da kuva i u Vojvodini! Odlaganje sednice Skupštine FS Vojvodine koja je bila zakazana za petak 7. novembra mnogi su protumačili kao siguran dokaz da je predsednik tog regiona Ratko Borovnica, inače čovek od velikog poverenja Tomislava Karadžića, izgubio podršku, te da odlaganjem samo želi da kupi vreme... Navodno, inicijativa čelnika Crvene zvezde urodila je plodom u severnom regionu, pa čak 41 delegat želi smenu aktuelnog rukovodstva.

Opozicionare u Vojvodini predvode prvi čovek Spartaka Dragan Simović i čelnik Vojvodine Zoran Šćepanović.
„Otkazivanje skupštine FSV je nastavak agonije vojvođanskog fudbala, gde je vrh aktuelnog rukovodstva, uvidevši da je u velikoj manjini, odlučio da na volšeban način otkaže skupštinu, a na kojoj je planirano da donese nelegalnu i antistatutarnu odluku da se oroči poverenje skupštinske većine na godinu dana. Desila se jedna, vrlo pozitivna stvar, a to je zrelost delegata širom Vojvodine koji su prepoznali da se propadanje vojvođanskog fudbala mora pod hitno zaustaviti. Pozivam sve iskrene fudbalske radnike na jedinstvo i akademsko ponašanje u zajedničkom cilju, a to je ozdravljenje fudbala u Vojvodini’’, rekao je prvi čovek Spartaka Dragan Simović.

Izabrane vesti

Sličan stav ima i predsednik novosadskog superliagaša Zoran Ščepanović. On je rekao da aktuelno rukovodstvo FS Vojvodine ne želi da se suoči sa činjenicom da više nema podršku delegata.
„Prvo sebe ne mogu da okarakterišem kao opozicionara. Mnogo ljudi iz opštinskih i gradskih Saveza došli su do zaključka da je rad aktuelnog rukovodstva pun anomalija. Nismo zadovoljni ni količinom ni kvalitetom rada. Jasno je da oni ne žele da se suoče sa istinom, a to je da više nemaju podršku delegata. Hteli smo da im samo ukažemo na probleme, a problemi objektivno postoje“, poručio je Zoran Šćepanović.

Svrgavanje Zdravka Borovnice, prema zdravom rezonu, trebalo bi da označi početak kraja Tomislava Karadžića.
„Sami ste sve rekli u toj konstataciji. Ne bih više ništa dodavao“
, kratak je bio Šćepanović

BOROVNICA: SVE JE TO RELATIVNO

Sa druge strane aktuelni predsednik FSV Ratko Boravnica poručio je da je otkazao sednicu Skupštine kako javnost ne bi svedočila cirkuskoj predstavi. On je u izjavi za MOZZART Sport rekao da Tomislav Karadžić sigurno nije izgubio podršku u Vojvodini.
To da li sam ja kao predsednik izgubio podršku je relativna stvar. Sve bismo videli na sednici Skupštine. Međutim, sednica je odložena, jer nisam želeo da prisustvujemo cirkusu. Mnogo je delegata zamenjeno, hteo sam da zaštitim ljude koji godinama pošteno rade svoj posao", rekao je za naš portal Borovnica.

Na konkretno pitanje da li ima istine u informacijama da je Tomislav Karadžić izgubio poverenje matičnog Saveza Borovnica je imao spreman odgovor:
„To apsolutno nije tačno. Te informacije su više želja pojedinih ljudi."

(Foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan SimovićEvropaSrbijaSuperligaTomislav KaradžićZoran Šćepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara