"Paredesov gol"
"Paredesov gol"

Toliko dobar gol da je sudija morao da ga isključi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.02.15. | 17:27

Argentinac Leandro Banegas se kandidovao za potez godine

Paredesov golRadnja se dešava na utakmici čileanske Primera divizije. Rivali su Universidad Čile i Uačipato. Gosti vode sa 1:0, u toku je sudijska nadoknada prvog poluvremena. Naizgled bezopasna situacija pred njihovim golom. Aut sa desnog krila, pa oštar centaršut u srce kaznenog prostora. Bilo je teško primiriti ga.

Ali Argentinac Leandro Benegas nekako je uspeto da grudima to i uradi. A onda se bacio u vazduh i maestralnim makazicama postigao gol kakav se daje jednom u karijeri i istakao kandidaturu za potez godine.

Izabrane vesti

Remek delo!

Zanimljivo, sudija meča Karlos Rumijano odmah potom mu je pokazao crveni karton, pa su internet preplavili šaljivi komentari u kojima se navodi da je posle ovakve bombe Benegas komotno mogao da okonča karijeru i na licu mesta napusti teren, te da je glavni arbitar samo bio milostiv prema rivalu.

Istina je naravno sasvim drugačija – Benegas se zaneo prilikom proslave gola, upustio u žustru raspravu sa nekim sa tribina sa kojim je očigledno imao neraščišćene odnose. Preterao je, pa je morao van igre.

(FOTO: screenshot, via Youtube)


tagovi

Universidad de ČileUačipatomeđunarodni fudbalLeandro BenegasJužna AmerikaČile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara