TPS počeo da pobeđuje? Da, ali kod kuće...

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.07.18. | 11:26

Sasda gostuje lideru Helsinkiju, koji je na svom terenu dobio šest prethodnih mečeva uz 19 postignutih golova

TPS je počeo da pobeđuje, konačno! Ali, to se isključivo odnosi na utakmice u Turkuu. Ekipa Mike Laurikainena na strani pruža takve partije da lider tamošnje Veikauslige nema ni najmanji razlog za zabrinutost. 

Iako je u utorak igrao meč kvalifikacija za Ligu šampiona, Helsinki ne bi smeo da pogreši kod kuće, gde je posle neprijatne serije od tri poraza nanizao šest pobeda od kojih je na prethodnih pet zadržao mrežu netaknutom. Pritom, branilac trona je na pomenutih šest utakmica na svojoj Telija 5G areni postigao 19 golova! Uz keca očekujemo i puno pogodaka, zbog čega nam MOZZART kombinacija 1&3+ deluje vrlo primamljivo.

Izabrane vesti

Uz jedinicu na Helsinki, fiks dana u elitnom rangu finskog fudbala trebalo bi da bude i dvojka na Honku protiv očajnog PS Kemija, koji je izgubio pet poslednjih utakmica i kao takav je u najgoroj formi u šampionatu, što potvrđuje i njegova pozicija na tabeli.

Što se tiče druge lige, derbi 13. kola igraju Ekenas i KPV, konkurenti za poziciju broj dva, koja u perspektivi garantuje plej-of. Izuzev prvog ovosezosnkog duela koji je okončan bez golova, karakteristika njihovih susreta su učestale pobede domaćih timova. Tome u prilog ide i pet pobeda domaćina na šest utakmica, ponavljavmo, izuzev majskog dvoboja. Ipak, najpametnije bi bilo opredeliti se za manji broj pogodaka. Najviše zbog značaja koji sa sobom donosi okršaj.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 5707 FIN 1 Helsinki - TPS kmb 1&3+ (-) 1,82
Sub 18:00 5709 FIN 1 PS Kemi - Honka ki 2 1,65
Sub 18:00 5723 FIN 2 E.I.F. - KPV kmb 1X&0-3 (-) 1,57
Ukupna kvota4,71

FINSKA 1

FINSKA 2

Foto: Shutterstock


tagovi

HelsinkiFinska 1Finska 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara