"Baba Rahman"
"Baba Rahman"

Tradicionalna seoba igrača sa Stamforda: Baba Rahman u Šalkeu, Nejtan u Belenensešu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.18. | 19:25

Ima ih još 30-ak na pozajmicama

Baba RahmanNavikli su već navijači Čelsija, kako se bliži kraj svakog prelaznog roka nikako da se pojave vesti o dolascima na Stamfordu, uglavnom čitamo o odlascima. Privremenim doduše, pošto su Plavci nagomilali toliko igrača da već tradicionalno svake sezone imaju po 30 i kusur igrača na pozajmicama.

Sada još dvojicu, a svakako zvučniji posao je onaj  po kome se Abdul Baba Rahman vratio u Gelzenkirhen u kome je već proveo prvi deo prošle sezone pre no što je na Afričkom kupu nacija zadobio tešku povredu ligamenata kolena zbog koje nije igrao već godinu dana. Jasno je na Stamford Bridžu ne bi dobio šansu da se vrati u ritam, pa je postignut dogovor da formu pronađe u Šalkeu.

Izabrane vesti

Igrač koga je Čelsi svojevremeno doveo iz Augzburga za 20.000.000 evra tako će do kraja sledeće sezone - dakle ne ove - igrati u Bundesligi.

Isrovremeno, 21-godišnji brazilski ofanzivac Nejtan poslat je na kaljenje u portugalski Belenenseš. On je jesenas igrao u francuskom Amijenu. Pre toga je bio u Viteseu. Čelsijev član je od 2015, ali još nije dočekao debi u prvom timu Plavaca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Baba RahmanBelenensesČelsiEngleskaEvropaNejtanNemackaPortugalPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara