""
""

Trener AZ Alkmara: Opasni su 22, 28, 10, 7, 9...

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.08.16. | 09:46

Jon van den Brom ne može da izgovori imena igrača Vojvodine...

Šef stručnog štaba AZ Alkmara Jon van den Brom izjavio je da je Vojvodina veoma dobar tim i da njegovim igračima neće biti lako večeras na terenu stadiona Karađorđe.

Izabrane vesti

Fudbaleri AZ Alkmara doputovali su u Novi Sad u sredu pre podne i uveče izašli na teren kako bi odradili trening na mestu gde će odigrati prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Vojvodine. Na konferenciji za novinare koja je održana u medija centru stadiona Karađorđe neposredno pre treninga, predstavnicima medija obratio se trener tog holandskog kluba...
"Drago mi je što smo ponovo u Srbiji, gde smo bili i prošle godine, kada smo igrali protiv Partizana. Tada nismo ostvarili dobar rezultat, ali nadam se da ćemo ga ostvariti sada protiv Vojvodine. Moji asistenti su bili da gledaju poslednje dve utakmice našeg rivala i dobro smo upoznati sa njegovim kvalitetom. To je jak tim, ali i tehnički veoma dobar. Teško mi je da izgovorim njihova imena, ali zapamtili smo igrače sa brojevima 22, 28, 10, 7, 9… Biće nam teško sigurno, pogotovo s obzirom na to da nismo dobro startovali u domaćem prvenstvu", izjavio je Van den Brom, a preneo sajt novosadskog kluba.

Duel Vojvodine i AZ Alkmara počinje u 20.00.

(foto: Action Images)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaLiga EvropeJon van den BromAZ Alkmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara