Trinkijeri: Cedevita ima najbolje bekove u ligi, moramo kao protiv Turk Telekoma

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.12.18. | 14:47

Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško sutra, kazao je trener Partizana

Važne utakmice za Partizan se nižu, idu kao na traci. Igokea, Asvel, FMP, Turk Telekoma, sve su uspešno završene, a sada u Beograd stiže Cedevita. Hrvatski šampion je direktan konkurent crno-belih u borbi za plej-of, a u poslednje vreme Sokići su znatno podigli formu.

U premijernom kolu Jadranske lige Partizan je u dramatičnoj završnici savladao Cedevitu i to tek drugi put u Zagrebu.
"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško sutra. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobru koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri za klupski sajt.

Izabrane vesti

Krilo crno-belih, Bondža Si, takođe ističe koncentraciju kao ključni faktor u sutrašnjem meču.
"Moramo da sačuvamo fokus tokom cele sutrašnje utakmice. Cedevita igra veoma dobro u poslednje vreme i sigurno želi da nam se revanšira za poraz u prvom kolu. Sa druge strane, mi želimo da ponovimo dobru igru od srede i pokušamo da sutra budemo još bolji", rekao je Si.

Utakmica 12. kola Jadranske lige između Partizana i Cedevite igra se u subotu od 19 sati u hali Pionir uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

Foto: MN Press


tagovi

Andrea TrinkijeriBondža Si

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara