""
""

TRKA S VREMENOM: Marko Lomić neizvestan, Bandalovski opcija za levog beka u Borisovu

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.08.15. | 22:20

UEFA čeka samo do ponedeljka u ponoć

Partizan i Marko Lomić su se dogovorili, ali levi bek i čelnici Mordovije nisu. Zato je povratak povremenog reprezentativca Srbije u Humsku 1, za sada, na čekanju. Naime, 32-godišnji defanzivac je tokom vikenda bio u neprestanom kontaktu sa klubom iz Saranska, međutim, kako sa Rusima nije utanačio finansijske uslove raskida ugovora koji mu ističe tek u junu 2017. godine, tako su automatski smanjene šanse da ponovo zaduži crno-belu opremu.

Izabrane vesti

Doduše, one i dalje postoje, ali je pitanje kolko rukovodioci Parnog valjka imaju strpljenja i dokle su spremni da čekaju Marka Lomića. Pogotovu što u ponedeljak u ponoć ističe rok za prijavu dodatnog igrača na listu licenciranih za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a da bi uopšte mogao da računa na Lomića, bar za revanš, Partizan bi morao da ga „zavede“ u UEFA 24 sata pre prve utakmice sa BATE Borisovim.

Vremena je malo, zahtevi Marka Lomića prema Mordoviji, takođe, nisu mali, a pošto crno-beli već u ponedeljak jutro putuju za Belorusiju deluje da će u dvomeč baraža za plasman u grupnu fazu Lige šampiona bez dugo najavljivanog i priželjkivanog pojačanja.

Naravno, sve može da se promeni i ekspreno odradi u ponedeljak, pa se i jedna i druga strana i dalje nadaju pozitivnom epilogu. Do tada, trener Zoran Milinković razmatra da napravi jednu promenu u odbrani koja u poslednje vreme sve češće kleca. Prema informacijama iz „Zemunela“, stručni štab srpskog prvaka razmišlja da umesto Nemanje Petrovića na poziciju levog beka prekomanduje Ivana Bаndalovskog. Štaviše, ta opcija je isprobana nekoliko puta tokom pripremnog perioda, a kad se tome doda činjenica da je bugarski reprezentativac, koji je u Humsku došao kao desni bek, u jednom delu karijere (dok je bio u Lokomotivi iz Plodliva) igrao na suprotnom kraju terena, čini se da ova opcija za utorak veče nije nerealna.

PIŠE: Aleksandar Joksić

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko LomićLiga šampionaIvan Bandalovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara