"Pogba"
"Pogba"

Upozorenje Pogbi: Budi manje kreativan, igraj više za ekipu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.15. | 20:06

"Ne možete imati sve dok ste mladi", poručuje Pavel Nedved

Pogba

Direktor Juventusa Pavel Nedved upozorio je, ali i posavetovao najboljeg igrača Pola Pogbu da mora da promeni način igre na terenu.

Izabrane vesti

Legendarni češki as smatra da krajnji proizvod koji Francuz pruži na terenu mora da bude daleko korisniji za ekipu.
"Ne možete imati sve dok ste mladi. Zato sam mu rekao da mora da manje kreativan na terenu, ali konkretniji i odlučniji za samu ekipu", rekao je Nedved.

Stara dama ove sezone ne pruža igre kakve se od nje očekuju, mada su u ekipu uložena velika nadanja.
"Tim koji smo napravili je zaista veliki, tehničnki nivo je izuzetno visok. Moramo da ostanemo mirni i da radimo na tome. Svi smo mirni i uz ekipu. Sećamo se povratka 2002. godine koji je bio predivan. Osvojili smo Skudeto poslednjeg dana i smatram da to možemo da učinimo i ovog puta. Ipak, ne smemo da mislimo sada o tom, jer znamo da će naša sledeća utakmica protiv Intera biti izuzetno teška. Znamo da smo u nevolji, ali i kako da reagujemo u ovom trenutku. Nema potrebe da sada gledamo na tabelu", rekao je Nedved.

Četvorostruki uzastopni šampion Italije nakon sedam odigranih kola Serije A zauzima 12. poziciju sa svega sedam bodova, ukupno 10 manje od lidera Fjorentine, a u narednom kolu 18. oktobra gostuje Interu u Milanu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APol PogbaPavel NedvedJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara