""
""

Uspelo je sa Tadićem i Kostićem: Napadač Čuke nastavlja tradiciju u Holandiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 20:09

Srpski pelcer je do sada uspevao

Groningen ne spada u velikane holandskog fudbala, ali nije ni klub bez tradicije. Najznačajniji fudbaleri u klupskoj istoriji su braća Kuman, Arjen Roben i Luis Suarez. Ali lepo iskustvo je Gorningen imao i i sa srpskim fudbalerima. Pogotovo poslednjih godina kada je bio lansirna rampa za Dušana Tadića i Filipa Kostića koji su kasnije postali standardni reprezentativci Srbije.

Izabrane vesti

Sada je Groningen opet rešio da se okrene srpskom pelceru. Naredne nedelje bi sa treninzima u Groningenu trebalo da počne srpski napadač Luka Ristivojević iz Čukaričkog. Ristivojević ima 18 godina i prethodne sezone je igrao za omladince Čukaričkog. Groningenovi lovci na talente su ga opazili i ubedili ga da dođe na probu. Ako Ristivojević zadovolji na severu Holandije, mogao bi da krene stopama Tadića i Kostića.

Groningen se do sada pokazao kao dobra sredina za mlade igrače, a omladinac Čukaričkog bi mogao da seniorsku karijeru započne u daleko jačem takmičenju od srpske Superlige u kojoj nije ni debitovao za Čukarički. 


tagovi

SuperligaSrbijaHolandijaGroningenEredivizijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara