""
""

Uzalud se Nikolić nadao štoperu iz Španije...

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.12.14. | 18:21

Nikola Vujadinović sigurno ostaje u Osasuni do kraja sezone, a ima ambiciju i da nastavi saradnju

Letos je Partizan kontaktirao Nikolu Vujadinovića i tada je trener Marko Nikolić izrazio želju da dovede nekadašnjeg fudbalera Udinezea. Potom je Vujadinović jedno vreme trenirao sa crno-belima, izgledalo je da je potpisivanje ugovora na pomolu, ali uprava kluba iz Humske nije poslušala trenera i ponudila ugovor iskusnom defanzivcu.

Izabrane vesti

Na kraju je Vujadinović završio u španskom drugoligašu Osasuni...

Pre mesec dana je Nikolić opet izrazio želju da vidi Vujadinovića u timu. Tada je rekao da se nada saradnji od januara jer je nekadašnji član mlade selekcije Crne Gore potpisao kratkoročni ugovor sa Osasunom. Ipak, izgleda da mu se želja neće ostvariti ni ovoga puta...
„Potpisao sam ugovor do juna 2015. godine, lepo sam se adaptirao i želeo bih da ostanem u klubu i posle toga“, rekao je Vujadinović koji je za klub iz Pamplone odigrao dva meča, pokrivajući na jednom poziciju levog beka, a na drugom štopera.  

Da Vujadinović neće napustiti klub u januaru govore i reči Osasuninog sportskog direktora Peđe Vasiljevića.
„On je naš do juna i nema šanse da ode ranije“, istakao je Vasiljević.

Očigledno je da će Marko Nikolić pojačanje za defanzivnu liniju morati da potraži na nekom drugom mestu. S obzirom da Partizan u januaru ostaje bez Voje Stankovića koji odlazi kao slobodan igrač, jasno je da je crno-belima hitno potreban novi igrač u štoperskoj liniji.

(FOTO: MOZZART Sport) 


tagovi

EvropaMarko NikolićNikola VujadinovićOsasunaFK PartizanPrimeraŠpanijaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara