""
""

DEFINITIVAN PREKID - Pogođen i Šatov, Rusi napustili teren! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | pet. 27.03.15. | 23:04

Pratite tekstualni prenos utakmice iz Podgorice

UTAKMICA JE PONOVO PREKINUTA I DEFINITIVNO SE NEĆE NASTAVITI VEČERAS!

Izabrane vesti

Prema poslednjim informacijama iz Podgorice, sa zapadne tribine Stadiona pod Goricom poleteo je sitan predmet, verovatno upaljač, koji je pogodio Olega Šatova! Dmitri Kombarov je isti pokazao sudiji koji je odlučio da prekine meč!

Novi incident, jedan od ruskih igrača je pokazao da je pogođen i sudija Ajtekin prekida meč, ovog puta verovatno bez nastavka... Došlo je i do koškanja između igrača. Meč je ponovo prekinut u 67. minutu.

U boksu u kojem se nalaze navijači Rusije navodno ima i dosta domaćih navijača, zbog čega je i dolazilo do koškanja, ali su organi reda sprečili veće incidente.

Rusi su imali jedanaesterac, ali je Vukašin Poleksić uspeo da odbrani šut Romana Širokova sa 11 metara.

"Na ivici smo prekida" nekoliko puta je upozorio zvanični spiker u početnim minutima drugog poluvremena i zamolio je da se fer navija, te pozvao sve na stadionu da se uzdrže od bilo kakvog incidenta.

Predstavnici UEFE su ponovo većali u poluvremenu, ali je meč ipak nastavljen.

Preko 20 minuta traje pauza nakon prvog poluvremena. Sa razglasa je još jednom upozoreno da će utakmica biti prekinuta ako se desi i najmanji incident.

Iako je sa razglasa na stadionu stiglo obaveštenje da će se meč prekinuti u slučaju i najmanjeg incidenta, na jugu Stadiona pod Goricom navijači Crne Gore i Rusije međusobno su se gađali stolicama iako ih razdvaja ograda i policijski kordon.

Golman reprezentacije Rusije, Igor Akinfejev, zadržan je na opservaciji u Kliničkom centru pošto mu je izgoreo deo kose od baklje, javile su podgoričke Vijesti.

Rusi su "zaslužni" za to što je utakmica nastavljena pošto su imali pravo da napuste teren. Posle razgovora sa Dejanom Savićevićem, predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore, ruski reprezentativci su istrčali na travu Stadiona pod Goricom.

Prema informacijama koje dolaze iz Podgorice, srpski navijači navijali su zajedno sa Rusima i istaknut je transparent na kojem piše "Nas i Rusa 300 miliona". 

Gol Rusije će čuvati Juri Lodigin koji je zamenio povređenog Akinfejeva.

Nastavljena je utakmica, a na semaforu je bio 35. minut u tom trenutku. Dakle, prekid je trajao otprilike 34 minuta pošto se tik po početku meča odigrao incident u kojem je Igor Akinfejev povređen.

Meč Crne Gore i Rusije će biti nastavljen, ali ukoliko dođe i do najmanjeg incidenta, utakmica će biti trajno prekinuta.

Oko dva sata pre početka fudbalske utakmice između Crne Gore i Rusije u Podgorici, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, došlo je do navijačkih incidenata u centru grada, prenose crnogorski mediji. Grupa od pedesetak navijača reprezentacije Rusije okupila se na Trgu republike, gde je jedno vreme pevala ruske pesme, a potom pokušala da zapali zastavu SAD, što je sprečila policija.

Vođa navijača Crne Gore se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan.

Svi igrači su poslati u svlačionicu, a u međuvremenu je došlo i do koškanja između navijača Crne Gore i Rusije na južnoj tribini. 

Akinfejev je prebačen u Klinički centar u Podgorici, a crnogorski mediji prenose da je ruski čuvar mreže u svesnom stanju.

4. minut - golman Rusije Igor Akinfejev pogođen je bakljom u glavu i utakmica je prekinuta! Baklja je doletela sa severne tribine Stadiona pod Goricom.

Sve kvote za ovaj meč potražite OVDE

(foto: Action Images)


tagovi

uzivo prenosireprezentativni fudbalkvalifikacije za EP 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara