Veliki peh: Lakazet van terena do kraja marta

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.18. | 15:35

Lakazet je danas prošao lakši operativni zahvat na kolenu, pa će Arsen Venger u narednom periodu znatno više morati da računa na nestabilnog Danija Velbeka

Veliki peh za londonski Arsenal. Aleksandar Lakazet će biti odsutan šest nedelja zbog povrede, što znači da ga na travnatom tepihu u dresu Tobdžija nećemo videti najmanje do kraja marta.

Francuz je pred početak sezone doveden kao veliko pojačanje iz Liona za 53.000.000 evra, ali je potpuno podbacio, pa je uprava kluba ove zime dovela i Pjera Emerika Obamejana, koji je formalno došao kao zamena za Aleksisa Sančeza, ali je zauzeo poziciju klasične devetke.

Izabrane vesti

Lakazet je danas prošao lakši operativni zahvat na kolenu, pa će Arsen Venger u narednom periodu znatno više morati da računa na nestabilnog Danija Velbeka, koji je u ovom trenutku jedina adekvatna zamena Obamejanu.

Tobdžije su u subotu praktično ispale iz trke za četvrto mesto u Premijer ligi, pa se sada okreću Ligi Evrope, kao jedinom pravcu ka Ligi šampiona u narednoj sezoni. Na Emirejts u četvrtak stiže švedski Estersund.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandr Lakazet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara