"Sem Olerdajs"
"Sem Olerdajs"

Veliki Sem pobesneo: Hoće da nam ukradu igrača ispod žita!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.01.15. | 10:29

„Ako uspete da dokažete da su klubovi prekršili pravila, onda su ti timovi u velikom problemu, zar ne? Ali teško je danas dokazati tako nešto“, rekao je trener Vest Hema

Sem Olerdajs

Ozbiljne optužbe u Engleskoj! Trener Vest Hema Sem Alardajs optužio je premijerligaše da ilegalno pokušavaju da obezbede potpis defanzivca Čekićara Vinstona Rida koji će na leto napustiti klub kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Defanzivac Vest Hema i novozelandske reprezentacije Vinston Rid ove godine blista u dresu londonskog kluba, ali će narednog leta ipak napustiti redove trenotno sedmoplasirane ekipe u Premijer ligi. Novozelanđaninu u junu ističe ugovor i klubovi koji su zainteresovani za njegove usluge već sada mogu da „kaparišu“ njegov potpis, ali u Engleskoj se regulativa razlikuje u odnosu na ostale evropske lige, pa premijerligaši nemaju pravo da pregovaraju sa Ridom. Tu priliku imaće samo strani klubovi.

Popularni Big Sem, međutim, ističe da neki ipak pokušavaju da izigraju pravila i da je izuzetno teško dokazati takve tvrdnje u današnje vreme kada ima mnogo posrednika prilikom transfera igrača iz kluba u klub.
„Čujete glasine stalno, ali možete li ih dokazati? Kod nas postoje pravila o tome vrlo, vrlo dugo... Ako uspete da dokažete da su klubovi prekršili pravila, onda su ti timovi u velikom problemu, zar ne? Ali teško je danas uspeti u tome. Klubovi možda i nisu direktno povezani sa tim poslovima, vrlo je moguće da se to rešava između dvojice menadžera i kako onda dovesti u vezu klubove i te prljave poslove?“, poručio je Alardajs i dodao da mu u ovom trenutku ne deluje da je Rid mislima već u drugom timu.

Defanzivac Vest Hema ove sezone propustio je samo jedan meč Premijer lige i svaki put bio je član startne postave, a uspeo je da postigne i jedan gol.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Sem OlerdajsPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara