""
""

Venger pobesneo: Sterling padavičar, treći gol iz ofsajda, ako im ovako sudije budu pomagale Siti niko neće zaustaviti

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.11.17. | 20:00

Trener Arsenala kaže da kvalitet arbitraže u Premijer ligi opada iz sezone u sezonu

Uglavnom odmeren i racionalan u izjavama, Arsen Venger nije mogao da se suzdrži posle gostovanja Arsenala na Etihadu. Za poraz svog tima (1:3) u derbiju sa Mančester Sitijem okrivio je sudije. Preciznije, glavnog Majkla Olivera, zbog odluke da početkom durgog poluvremena duela Naća Monreala i Rahima Sterlinga u kaznenom prostoru gostiju okarakteriše kao faul Španca vredan kaznenog udarca sa kog je Serhio Kun Aguero odveo Građane na 2:0.

Po opštem mišljenju, prestroga odluka Olivera.
To nije bilo za jedanaesterac. Znali smo da je Sterling padavičar, da dobro folira“, ljut je francuski stručnjak, koji se smatra da je oštećen i u situaciji koja je prethodila pogotku Gabrijela Žezusa. „Treći gol smo primili iz ofsajda“.

Izabrane vesti

Zato, prst krivice upire ka arbitrima.
Arbitri nisu odradili posao dovoljno dobro. Nivo suđenja pada iz sezone u sezonu. Odluke koje donose su, jednostavno, pogrešne. Iznerviran sam, jer smo pri rezultatu 1:2 bili u igri. Ubio nas je treći gol. Nije slučajno što sve greške idu u korist domaćeg tima. To je neprihvatljivo. Podsećam, a vi pogledajte, prošle godine smo ovde, takođe, primili dva gola iz ofsajda“.

Posle 11 kola Premijer lige Siti ima 31 bod, čak osam više od gradskog rivala Junajteda i Totenmhema, devet u odnosu na vladajućeg prvaka Čelsi i 12 više od Arsenala.
Siti je vrhunska ekipa, ali greške sudije su nam značajno otežale poziciju u derbiju. Pitate me: može li neko da ih zaustavi? Ove sezone - teško. Imajući u vidu način na koji su počeli prvenstvo i kvalitet koji imaju... Povrh svega, ako na svom stadionu budu imali ovakvo suđenje poput današnjeg onda ih niko neće zaustaviti“, besan je Arsen Venger.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvropaMajkl OliverPremijer ligaRahim Sterlingsudija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara