"Visente Guaita"
"Visente Guaita"

Venger "želi" golmana od 30 miliona evra, ali...

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.13. | 08:59

Čuvar mreže Valensije, Visente Guaita želja je francuskog stručnjaka, koji već duži niz godina kuburi sa dobrim golmanima...

Visente GuaitaArsenal je ovog leta imao ogromnu priliku da na Emirejts dovede Žulija Cezara, ali je, k'o po navici, Arsen Venger previše oklevao, što mu se obilo o glavu. Kao i mnogo puta u poslednjih nekoliko sezona. Činjenica je da Arsenal nema tim za velika dela, što je pokazala utakmica sa Aston Vilom, a konstantno oklevanje francuskog stručnjaka moglo bi Tobdžije da odvede u ambis...

Elem, da ne širimo priču mnogo, španski Super Deporte piše da Arsenal želi golmana Valensije, Visentea Guaitu. Predstavnici ekipe iz Londona sastaće se sa 26-godišnjim Špancem kako bi pokušali da ga ubede da je pravo vreme za dolazak na Ostrvo. Guaita je jedno vreme bio meta Barselone, ali je uprava Valensije uspela da otera rivala iz svog dvorišta.

Izabrane vesti

Arsenal je spreman da ponudi 30 miliona evra, kolika je otkupna klauzula u ugovoru momka koji bi juna 2015. godine postao slobodan igrač, ali problem je taj što Venger nikad, ali baš nikad ne daje tolike pare za nekog igrača. A i to što Guaita želi da ostane na Mestalji.
“Ja sam igrač Valensije, sa klubom imam ugovor na još dve godine, ali se nadam da ću ostati i duže od toga. Čak i ako ne budem u startnih 11, boriću se svim silama da ostanem u klubu“, rekao je Guaita.

Dakle, po svemu sudeći, Arsenalu sledi još jedna “moša“...

Sve vesti vezane za prelazni rok možete pogledati u našem SPECIJALU.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvropaPremijer ligaValensijaVisente Guaita

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara