"Marko Vidović"
"Marko Vidović"

Vidović od Partizana do Partizanija!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.15. | 13:54

Nekadašnji đak crno-belih posle odiseja u Hajduku s Liona, podgoričke Budućnosti, Anortozisu, Levskom, Šerifu i Honvedu, potpisao ugovor sa albanskim klubom

Marko Vidović

Nekadašnji talentovani klinac crno-belih Marko Vidović potpisao ugovor sa klubom Partizani iz Tirane i tako nastavio impresivnu globtrotersku karijeru, tokom koje je nosio dresove Hajduka s Liona, podgoričke Budućnosti, Anortozisa, Levskog, moldavskog Šerifa i Honveda.

Izabrane vesti

Kolonija srpskih igrača u Albaniji od danas je brojnija za Marka Vidovića koji je u prošloj sezoni bio jedan od najzapaženijih fudbalera mađarskog Honveda. Izdanak sve čuvenije Partizanove škole fudbala i nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, potpisao je ugovor sa klubom Partizani iz Tirane.
”Brzo sam se dogovorio sa novim gazdama. Najznačajnije ime sa naših prostora u ovdašnjem fudbalu je Ivan Gvozdenović koji je jako cenjen i poštovan tamo. Imamo slične karakteristike, mesto nam je uz levu aut liniju i verujem da ću ostvariti deo onoga što je Ivan ovde uradio”, poručuje Vidović.

Ovaj fudbaler je tako nastavio nesvakidašnju karijeru fudbalskog globtrotera. U 26. godini života, posle staža u mlađim kategorijama Partizana, preko Hajduka s Liona, podgoričke Budućnosti, Anortozisa, Levskog, moldavskog Šerifa i Honveda, stigao je do Partizanija, kluba iz zemlje koja će možda da zaigra na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Inače, nekadasnji mladi reprezentativac Crne Gore prošle sezone bio je među najboljim igračima Honveda, ali je promena propisa, odnosno smanjenje broja stranaca, uslovila odlazak iz Mađarske.


tagovi

međunarodni fudbalMarko Vidović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara