"Nikola Sansone"
"Nikola Sansone"

Viljarealov poklon za Zvezdu: Sasuolo prodaje Nikolu Sansonea!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.08.16. | 22:10

Italijanskom klubu će za obeštećenje ići 13.000.000 evra, plus razni bonusi

Nikola Sansone

Uspela je Crvena zvezda da ubedljivim trijumfom protiv Mladosti preboli evropski neuspeh i eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a nedugo posle završetka meča u Lučanima stigla je još jedna dobra vest za srpskog šampiona. 

Izabrane vesti

Ovog puta nema direktne veze sa crveno-belima, ali će imati jak uticaj na njihovog poslednjeg protivnika na putu do Lige Evrope - Sasuolo. 

Jer, kako javlja sveznajući italijanski novinar i majstor prelaznog roka Đanluka Di Marcio - Sasuolo je posle nekoliko dana nećkanja ipak postigao usmeni dogovor sa Viljarealom oko prodaje Nikole Sansonea! Italijanski krilni napadač jedan je od najboljih i najvažnijih igrača u malom timu iz predgrađa Modene, zbog čega je Žuta podmornica i bacila oko, ali i zbog činjenice što je Viljarealu pod hitno potreban pravi naslednik novopečenog igrača Barselone - Denisa Suareza

Posle završenog transfera Roberta Sorijana iz Sampdorije Viljareal je ponudio Sasuolu 13.000.000 evra i razne bonuse na ime obeštećenja, što su čelnici najprijatnijeg iznenađenja Serije A prihvatili. 

U toku sutrašnjeg dana emisari dva kluba sastaće se da dogovore i poslednje detalje transfera, a za Sansonea je spremljen petogodišnji ugovor i plata od 2.000.000 evra po sezoni. Transfer bi trebalo da bude završen već koliko u nedelji koja dolazi. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSerija AsasuoloPrimeraNikola Sansoneletnji prelazni rok 2016ItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara