""
""

Vlada Avramov se po hitnom postupku vraća u Seriju A?

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.09.16. | 17:00

Srpski golman je slobodan u izboru novog kluba i jedno je od mogućih rešenja za probleme Bolonje

Bolonja je loše odradila prethodni prelazni rok, a poseban minus je što u samom finišu nije uspela da dovede golmana. Doduše, to je bila situacija koja je zatekla kluba sa Dal’Are.

Izabrane vesti

U samom finišu fudbalske pijace Bolonju je kao grom pogodila vest da standardni i odlični golman Antonio Mirante mora da odsustvuje duži period sa terena zbog srčanih problema. Morali su da se oslone na Brazilca Da Kostu koji nikome ne uliva poverenje, a poslednjeg dana prelaznog roka su u panici jurili kvalitetnog golmana koji bi pojačao konkirenciju. Bolonja je tada imala nekoliko želja, ali je uspela da dovede samo Alfreda Gomisa, italijanskog golmana senegalskog porekla. On je stigao kao “prva pomoć” i da stvari budu gore, povredio se na treningu i polomio kost u šaci pa se ne zna kolika mu pauza sledi.

Sada Donadoni na raspolaganju ima samo nepouzdanog Kostu i mladog Sara, pa se klub bacio u potragu za novim golmanom. Naravno, u obzir dolaze samo slobodni igrači, a u prvi plan je iskočilo ime Vlade Avramova. Srpski golman je bez kluba otkako mu je istekao ugovor u japanskom Tokiju gde je otišao na poziv Masima Fikadentija.

Bolonja nema mnogo izbora i nudi Avramovu da se priključi do kraja sezone. Ukoliko se ne dogovore sa srpskim čuvarom mreže, opcije su još iskusni Ivan Pelicoli i Marko Amelija. Avramov ima zavidan staž u italijanskom fudbalu. Uglavnom je bio rezervni golman, ali je na Apeninima proveo 14 godina kao član Vićence, Peskare, Fiorentine, Treviza, Kaljarija, Torina i Atalante.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vlada AvramovSerija AItalijaEvropaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara