Vojnički režim Slaviše Stojanovića: Pljušte novčane kazne, Obertan trčao kilometar za autobusom!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.01.19. | 15:19

Igrači nemaju pravo da zakasne nijedan minut na ručak, večeru ili trening, a pored toga nemaju pravo ni da budu u šorcevima i japankama kada se odlazi u restoran

Nekadašnji trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović uveo je izuzetno strog režim igračima Levskog, koji su do sada očigledno imali ozbiljnih problema sa disciplinom.

Kako piše tamošnji Sportal, slovenački strateg je potpuno promenio svoj pristup prema ekipi, naravno prema onim pojedincima koji kvare radnu atmosferu, pa su počele da pljušte novčane kazne. Igrači nemaju pravo da zakasne nijedan minut na ručak, večeru ili trening, a pored toga nemaju pravo ni da budu u šorcevima i japankama kada se odlazi u restoran.

Izabrane vesti

Tako se dogodila i jedna više nego komična situacija sa najvećom zvezdom tima Gabrijelom Obertanom. Nekadašnji prvotimac Mančester junajteda zakasnio je na trening jer je čekao na pogrešnom mestu ispred hotela, pa je tako Stojanović naredio vozaču da krene, pošto Francuza nije bilo u autobusu. Kada je primetio autobus kako odlazi Obertan je gotovo kilometar trčao za njim, a njegovi saigrači to zapanjeno gledali. Odlični fudbaler se potom odmah izvinio Stojanoviću rekavši da mu se više neće ponoviti ista greška.

Levski će pripreme odraditi na Kipru, a poslednji rival 8. februara biće mu Čukarički. Stojanovićev tim je prvi deo sezone završio na trećem mestu bugarskog prvenstva sa 10 bodova manje od lidera Ludogoreca.

Foto: Star Sport


tagovi

Slaviša StojanovićLevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara