""
""

Vrabac za MOZZART Sport: Igraću mnogo bolje!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.10.15. | 17:47

"Navijači nam daju nam veliku podršku, oni nas vode do pobeda. Dižu nam adrenalin i daju potrebnu energiju da budemo bolji”, poručio je reprezentativac BiH

Adin Vrabac je od prvog minuta od kada je došao u Partizan pokazao da zna da igra košarku, da se ne plaši da preuzme odgovornost, ali je takođe evidentno da  ovaj krilni košarkaš neuspeva da uđe u formu. Protiv Sutjeske nije postigao nijedan poen. Za naš sajt je rekao da ima problem da uđe u pravi ritam, ali da će ga vremenom prevazići.
Dobro smo se spremili za ovu utakmicu, imali smo dobar skauting. Najbitnije je što smo igrali jaku odbranu tokom celog meča, imali smo energiju. Držali smo kontinuitet u ritmu igranja. Nismo puno držali loptu, ona je brzo išla od igrača do igrača. Imam malih problema da uđem u ritam, ali verujem u sebe i mislim da ću igrati mnogo bolje kako vreme bude proticalo”, rekao je Vrabac.

Izabrane vesti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je istakao da mu prija atmosfera u Pioniru.
Ovde je mnogo lepo igrati, ja sam stvarno srećan što igram pred ovim navijačima! Mislim da je to želja svakog igrača. Daju nam veliku podršku, oni nas vode do pobeda. Dižu nam adrenalin i daju potrebnu energiju da budemo bolji”, istakao je Vrabac za naš sajt.

Andreja Milutinović je imao solidnu minutažu u igri, i utisak je da mu trener Petar Božić više ukazuje priliku da pokaže šta zna.
Rekao sam i pre meča da moramo da odigramo hrabro, agresivno sa puno trčanja, da postižemo lake poene iz kontre, da stičemo samopouzdanje. Mislim da smo upravo to uradili. Opet smo doživeli taj mali pad, ali smo uspeli da se vratimo zahvaljujući publici koja nas je nosila tokom celog meča. Pomogli su nam da prevaziđemo žute minute. Toga u gostima nema, ali mladi smo, treba da napredujemo”, zaključio je Milutinović za MOZZART Sport.

Piše: Strahinja Klisarić

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaEvropaAndreja MilutinovićAdin Vrabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara